Restaurant Week
6-gangen Luxe Gault&Millau menu
€ 75,-
Tijdens de Nationale Restaurant Week serveren toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.
Met dit keer een spannende culinaire twist… Tijdens deze editie serveert restaurant De Steenen Tafel namelijk ook een speciaal luxe menu!
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERWat 587 mensen zeggen over De Steenen Tafel
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Genoten van de kwaliteit van het eten, de bediening en de ambiance. Hier komen we zeker terug!
De service was uit de kunst. Vriendelijke bediening en gastheer. Het eten smaakte goed, maar de smaakcombinaties was niet erg vernieuwend, maar wel nieuwe dingen gegeten (63 graden ei) was erg smaakvol!
Na een hartelijke ontvangst ging het eet-feestje los met heerlijke, mooie gerechtjes, aangevuld met lekkere wijnen. De bediening maakte onze avond helemaal af met hun gezelligheid en kundige adviezen. Tot gauw 😃.
Heerlijk gegeten, aardige mensen.
De ontvangst deed ons al vermoeden dat we een leuke avond tegemoet gingen! En dat klopte ook; Vriendelijke medewerkers met kennis van zaken presenteerden op een prettig avondvullende wijze een mooi opgemaakt en vooral voortreffelijk, smaakvol diner!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Arnhem e.o.
Over De Steenen Tafel
Keuken: Frans, Nederlands
Een restaurant met een bijzonder rijke historie is Restaurant de Steenen Tafel. Het restaurant bevindt zich op het mooiste en tevens hoogste punt van Arnhem, in een watertoren in park Klarenbeek.
Er wordt eerlijk, eenvoudig maar vooral smaakvol gekookt. De gerechten zijn klassiek maar toch vernieuwend. De combinaties worden simpel gehouden, om elk ingrediënt afzonderlijk en perfect tot zijn recht te laten komen.
Bij Restaurant de Steenen Tafel wordt gewerkt met streekproducten van kleine ambachtelijke producenten. In het wildseizoen ontvangen ze wild van de Veluwe en uit de Ooijpolder. In het voorjaar en zomer ontvangen ze groenten uit de tuin van Marianne. Zij verbouwt met liefde, de volledig biologische groenten en de kruiden.