Restaurant Week
6-gangen Luxe Gault&Millau menu
€ 75,-
Tijdens de Nationale Restaurant Week serveren toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.
Met dit keer een spannende culinaire twist… Tijdens deze editie serveert restaurant De Steenen Tafel namelijk ook een speciaal luxe menu!
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERWat 622 mensen zeggen over De Steenen Tafel
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten met goede wijn. Zeer vriendelijk en professionele bediening en een extra plus voor de sommelier.
Weer heerlijk gegeten bij de Steenen Tafel. Verassende combinaties, goede hoeveelheden, een goed glas wijn en alert personeel.
Minpuntje vonden wij dat de gangen erg snel achter elkaar kwamen. Het leek erop dat men de tent zo snel mogelijk leeg wilde hebben deze avond.
Duurde een betje lang voordat het menu op gang kwam.
de extra amuse was heel smaakvol, maar erg vet. Het brood wordt doorgaans pas ná de amuse geserveerd. Was gelukkig geen bezwaar om dit eerder te brengen.
Alle gangen waren heerlijk, creatief bereid en geserveerd. Klein minpuntje: het sucadelapje was wat droog, jammer. Verder alles prima. Nette en vriendelijke bediening. Kortom: een aanrader.
Gezellige avond gehad. Heerlijk gegeten.
Heerlijk gegeten, ook wijnarrangement goed afgestemd op de gerechten.
Vlotte vriendelijke service.
Alles samen nodigt zeker uit om weer snel te reserveren.
Hartelijk Dank , een dikke pluim voor de Steenen Tafel !
Plattegrond Alle restaurantdeals in Arnhem e.o.
Over De Steenen Tafel
Keuken: Frans, Nederlands
Restaurant de Steenen Tafel in Arnhem is een restaurant met een bijzonder rijke historie. Het restaurant bevindt zich op het mooiste en tevens hoogste punt van Arnhem, in een watertoren in park Klarenbeek.
Er wordt eerlijk, eenvoudig maar vooral smaakvol gekookt. De gerechten zijn klassiek maar toch vernieuwend. De combinaties worden simpel gehouden, om elk ingrediënt afzonderlijk en perfect tot zijn recht te laten komen.
Bij Restaurant de Steenen Tafel wordt gewerkt met streekproducten van kleine ambachtelijke producenten. In het wildseizoen ontvangen ze wild van de Veluwe en uit de Ooijpolder. In het voorjaar en zomer ontvangen ze groenten uit de tuin van Marianne. Zij verbouwt met liefde, de volledig biologische groenten en de kruiden.