Restaurant Week
6-gangen Luxe Gault&Millau menu
€ 75,-
Tijdens de Nationale Restaurant Week serveren toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.
Met dit keer een spannende culinaire twist… Tijdens deze editie serveert restaurant De Steenen Tafel namelijk ook een speciaal luxe menu!
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERWat 622 mensen zeggen over De Steenen Tafel
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Altijd krijgen wij het gevoel enorm welkom te zijn of at nu tijdens de restaurantweek is of op een ander moment.
Immer wordt ons gevraagd of het naar de zin was etc.
Een heerlijk restaurant met, als het nog licht is, een fantastisch uitzicht, fijn terras.
Kortom voor ons in Arnhem niets beters en fijner dan bij de Steenen Tafel echt uit te kunnen zijn.
Een heerlijk restaurant. Dat het geen volle 10 is geworden komt omdat het voorgerecht goed klaargemaakt was, maar niet onze smaak. En omdat het damast ontbrak. Verder was het erg goed.
Amuse lekker, maar te koud. Rundvlees vlak van smaak. Koffie verkeerd uitgeserveerd.(geen koekje)Een serveerster rook naar wel zeer dominante parfum. Hapje bij de het aperatief zeer smakelijk, evenals het desembrood met gezouten boter.
wij hebben ons heel erg verwend gevoeld door het vakkundige en aardige team van 'De Steenen Tafel.
We hebben echt super lekker gegeten, er was een gezellige en relaxte ambiance met een prima service. Een echte aanrader!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Arnhem e.o.
Over De Steenen Tafel
Keuken: Frans, Nederlands
Restaurant de Steenen Tafel in Arnhem is een restaurant met een bijzonder rijke historie. Het restaurant bevindt zich op het mooiste en tevens hoogste punt van Arnhem, in een watertoren in park Klarenbeek.
Er wordt eerlijk, eenvoudig maar vooral smaakvol gekookt. De gerechten zijn klassiek maar toch vernieuwend. De combinaties worden simpel gehouden, om elk ingrediënt afzonderlijk en perfect tot zijn recht te laten komen.
Bij Restaurant de Steenen Tafel wordt gewerkt met streekproducten van kleine ambachtelijke producenten. In het wildseizoen ontvangen ze wild van de Veluwe en uit de Ooijpolder. In het voorjaar en zomer ontvangen ze groenten uit de tuin van Marianne. Zij verbouwt met liefde, de volledig biologische groenten en de kruiden.