Pieters Restaurant*
Frans, Nederlands | €€€ | Menu4-gangen Lazy Sunday Michelin lunch € 78,-
Pieters Restaurant*
Frans, Nederlands | €€€ | Menu4-gangen Lazy Sunday Michelin lunch € 78,-
Restaurant Week
4-gangen Lazy Sunday Michelin lunch
€ 78,-
Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?
Restaurant Pieters Restaurant* serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 4-gangen Lazy Sunday Michelin lunch.
Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Pieters Restaurant*? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 78,-.
Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
5-gangen Michelin diner
€ 88,-
Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant Pieters Restaurant* is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.
Wil jij lekker genieten van het 5-gangen Michelin diner bij restaurant Pieters Restaurant* voor maar € 88,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEERWat 77 mensen zeggen over Pieters Restaurant*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Nu weer eens voor het restaurant week 3 gangen gekozen. Weer heerlijk gegeten,inclusief verrassende bites en amuze.
Juweeltjes van gerechten, prettige sfeer, goede prijs kwaliteit verhouding.
Sfeervol, kleinschalig en verzorgd. Vriendelijke bediening. 5 gangen verrassingsmenu was interessant en smaakvol. Behalve het hoofdgerecht, fazant. Dit vonden wij beiden echt heel erg slecht van smaak en niet gegeten. Dit hebben dat ook gezegd en werd door de bediening alleen voor kennisgeving aangenomen. Ik proef h...
Lees hele reviewSfeervol, kleinschalig en verzorgd. Vriendelijke bediening. 5 gangen verrassingsmenu was interessant en smaakvol. Behalve het hoofdgerecht, fazant. Dit vonden wij beiden echt heel erg slecht van smaak en niet gegeten. Dit hebben dat ook gezegd en werd door de bediening alleen voor kennisgeving aangenomen. Ik proef het nu een dag later nog en eigenlijk heeft dat het hele etentje overstemd en dus geen prettige herinnering aan overgehouden.
Een mooie avond uit. Prachtige amuses, ieder gerecht een feest, met aandacht opgediend; veel producten uit de omgeving. Het extra gerechtje, de bouillabaisse, hebben we nog nooit zo verfijnd gegeten.
Gegeten met ons gezin, omdat ik 60 werd.
Tijdens reservering aangegeven dat in het gezelschap iemand zwanger is, en iemand niet van vis houdt.
Door gastvrouw meteen opgepakt bij binnenkomst.
Er kon zelf wijn worden gedronken worden zonder alcohol.
Zeer attent.
Het eten was heerlijk.
Een top avond.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Bergambacht e.o.
Over Pieters Restaurant*
Keuken: Frans, Nederlands
In het hart van het Groene Hart, te Bergambacht, viert Restaurant Pieters in 2024 zijn tienjarig bestaan. Sinds de opening in 2014, onder de gepassioneerde leiding van Pieter en Paula, heeft het restaurant een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd: van het winnen van de Gouden Pollepel in het eerste jaar, tot het verwerven van een Michelinster in 2021 en het behalen van 14.5 Gault&Millaupunten.
Pieter, SVH-Meesterkok sinds 2009, heeft als chef de cuisine bij verschillende gerenommeerde restaurants gewerkt, waaronder Cour du Nord*, Corona*, Puccini, en Chagall*. Zijn culinaire reis begon bij Sancerre in Amsterdam en omvatte een stage bij The Restaurant*** van Marco Pierre White in Londen.
Paula, zijn vrouw en partner in het restaurant, heeft haar passie voor gastvrijheid en wijn laten bloeien. Samen hebben zij de uitstraling en inrichting van hun restaurant bepaald. Paula's expertise strekt zich uit tot de mooie wijncollectie van Pieters Restaurant, terwijl zij ook de administratieve kant van het restaurant verzorgt.