Parkheuvel**
Frans, Modern, Nederlands | €€€All-in 5-gangen Michelin diner (zonder aperitief) € 195,-
Parkheuvel**
Frans, Modern, Nederlands | €€€All-in 5-gangen Michelin diner (zonder aperitief) € 195,-
Restaurant Week
All-in 5-gangen Michelin diner (zonder aperitief)
€ 195,-
Parkheuvel** is bekroond door de befaamde Rode Gids met 2 Michelinsterren en behoort hiermee tot de exclusieve selectie restaurants die deze eer mogen dragen.
Parkheuvel** serveert nu een fenomenaal All-in 5-gangen Michelin diner (zonder aperitief) voor maar € 195,-.
Het menu bestaat uit 5-gangen met de mooiste signature dishes van vader en zoon. Elke hap die u neemt laat uw zintuigen tintelen.
‘’Erik van Loo is een chef met gevoel voor de klassieke finesses. De inbreng van zoon Juliën zorgt dan weer voor extra detail en diversiteit. Hij voegt levendigheid toe aan de bewerking van het product. ‘’Aldus Michelin
Wil jij je ook in een andere wereld wanen op culinair niveau? Grijp dan nu je kans en reserveer een felbegeerde tafel en geniet van een voortreffelijk All-in 5-gangen Michelin diner (zonder aperitief)!
Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Dit menu bevat geen aperitief.
Restaurant Week
5-gangen Michelin diner
€ 138,-
Parkheuvel** is bekroond door de befaamde Rode Gids met 2 Michelinsterren en behoort hiermee tot de exclusieve selectie restaurants die deze eer mogen dragen.
Parkheuvel** serveert nu een fenomenaal 5-gangen Michelin diner voor maar € 138,-.
Het menu bestaat uit 5-gangen met de mooiste signature dishes van vader en zoon. Elke hap die u neemt laat uw zintuigen tintelen.
‘’Erik van Loo is een chef met gevoel voor de klassieke finesses. De inbreng van zoon Juliën zorgt dan weer voor extra detail en diversiteit. Hij voegt levendigheid toe aan de bewerking van het product. ‘’Aldus Michelin
Wil jij je ook in een andere wereld wanen op culinair niveau? Grijp dan nu je kans en reserveer een felbegeerde tafel en geniet van een voortreffelijk 5-gangen Michelin diner!
Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
3-gangen Michelin lunch
€ 68,-
Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?
Restaurant Parkheuvel** serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 3-gangen Michelin lunch.
Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Parkheuvel**? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 68,-.
Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEERWat 543 mensen zeggen over Parkheuvel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
De toelichting van de restaurantweek op de radio had niet de schoonheidsprijs mn. de formulering van de doelgroep.
Het eten was prima.Zo ook de bediening, een feestje.
Wij hebben niet in het kader van de restaurantweek gegeten. We hebben een masterclass wijn/spijs gehad. En die was zeer geslaagd. Lekker, leuk, gezellig, veel opgestoken. Alleen het staand eten vonden we niet geweldig. Niettemin gaan we, als het nog een keer wordt georganiseerd, meteen weer.
Wij hadden een 'Masterclass' met de sommelier en koks van Parkheuvel gereserveerd. Begin van de middag informatie over wijn en proeven. Hele enthousiaste en gezellige sommelier. Leuke informatie en lekkere wijnen - die ik later bij het hoofdgerecht en toetje minder vond, maar dat is persoonlijk. Voorgerecht was wel ...
Lees hele reviewWij hadden een 'Masterclass' met de sommelier en koks van Parkheuvel gereserveerd. Begin van de middag informatie over wijn en proeven. Hele enthousiaste en gezellige sommelier. Leuke informatie en lekkere wijnen - die ik later bij het hoofdgerecht en toetje minder vond, maar dat is persoonlijk. Voorgerecht was wel perfect.
De masterclass koken viel tegen, of onze verwachting was anders. We mochten zelf niet echt koken/een gerecht klaarmaken of met een kreeft aan de slag gaan. Het werd voorgedaan of verteld en wij konden als groep de borden opmaken. Dit mochten we dan staand opeten. Voor 160 euro was mij dit echt te min. Hiervoor had ik liever bij Parkheuvel gereserveerd en me in de watten laten leggen. De gerechten waren overigens heerlijk en de sommelier en koks waren heel enthousiast wat wel heel leuk was. Ik had verwacht hier met drie 10-en weg te gaan. Een tegenvaller.
Perfect gegeten,het is een feestje om in de parkheuvel te eten.
Natuurlijk ontbrak 't Erik van Loo's gasten ~ wederom ~ aan niets... Maar om nu tot 3 x toe hetzelfde nagerecht uit de hoge hoed te toveren? Dit trio had ik in het kader van Dining With the Stars '10 op 8 juni jl. tijdens de verrassingslunch al herbeleefd. Ruim vier maanden eerder, tijdens het Asperge-arrangement op 14 mei jl., had ik al kennis gemaakt met dit ~ overigens mooie ~ nagerecht.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Parkheuvel**
Keuken: Frans, Modern, Nederlands
Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!
Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.
Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.
De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.
(Fotograaf: Lyan van Furth)