Parkheuvel**
Frans, Modern, Nederlands | €€€All-in 5-gangen Michelin diner (zonder aperitief) € 195,-
Parkheuvel**
Frans, Modern, Nederlands | €€€All-in 5-gangen Michelin diner (zonder aperitief) € 195,-
Restaurant Week
All-in 5-gangen Michelin diner (zonder aperitief)
€ 195,-
Parkheuvel** is bekroond door de befaamde Rode Gids met 2 Michelinsterren en behoort hiermee tot de exclusieve selectie restaurants die deze eer mogen dragen.
Parkheuvel** serveert nu een fenomenaal All-in 5-gangen Michelin diner (zonder aperitief) voor maar € 195,-.
Het menu bestaat uit 5-gangen met de mooiste signature dishes van vader en zoon. Elke hap die u neemt laat uw zintuigen tintelen.
‘’Erik van Loo is een chef met gevoel voor de klassieke finesses. De inbreng van zoon Juliën zorgt dan weer voor extra detail en diversiteit. Hij voegt levendigheid toe aan de bewerking van het product. ‘’Aldus Michelin
Wil jij je ook in een andere wereld wanen op culinair niveau? Grijp dan nu je kans en reserveer een felbegeerde tafel en geniet van een voortreffelijk All-in 5-gangen Michelin diner (zonder aperitief)!
Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Dit menu bevat geen aperitief.
Restaurant Week
3-gangen Michelin lunch
€ 68,-
Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?
Restaurant Parkheuvel** serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 3-gangen Michelin lunch.
Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Parkheuvel**? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 68,-.
Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
5-gangen Michelin diner
€ 138,-
Parkheuvel** is bekroond door de befaamde Rode Gids met 2 Michelinsterren en behoort hiermee tot de exclusieve selectie restaurants die deze eer mogen dragen.
Parkheuvel** serveert nu een fenomenaal 5-gangen Michelin diner voor maar € 138,-.
Het menu bestaat uit 5-gangen met de mooiste signature dishes van vader en zoon. Elke hap die u neemt laat uw zintuigen tintelen.
‘’Erik van Loo is een chef met gevoel voor de klassieke finesses. De inbreng van zoon Juliën zorgt dan weer voor extra detail en diversiteit. Hij voegt levendigheid toe aan de bewerking van het product. ‘’Aldus Michelin
Wil jij je ook in een andere wereld wanen op culinair niveau? Grijp dan nu je kans en reserveer een felbegeerde tafel en geniet van een voortreffelijk 5-gangen Michelin diner!
Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERWat 543 mensen zeggen over Parkheuvel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
You can actually see the creativity and joy of the Chef for food. The service is very attentive and personal.
jammer dat je voor de extra ster 15 euro extra moet betalen. wel heerlijk gegeten
Jammer dat de Majesteit niet bij Parkheuvel was op haar verjaardag en had kunnen genieten van het 4 of 6 gangen lentemenu van Erik van Loo en de feestelijk doch uitstekende service.
Zie alle lentezaligheden op de site van Parkheuvel kunt u kijken of u ook gaat genieten.
Perfect en delicious.
Majesteit komt u volgend jaar naar Rotterdam?
Heerlijke (meer dan genoeg) lunch gehad, je "tafelde" zo een 2 uur verder. Mooie gerechten/amuses (heerlijke smaken) en goede wijnen.
Het personeel was vriendelijk en ontspannen.
Ik kom met mijn vrouw 10 december weer terug, nu wil ik wel eens een diner meemaken.
Het zonnige weer werkte ook mee.
Ik moet misschien no...
Heerlijke (meer dan genoeg) lunch gehad, je "tafelde" zo een 2 uur verder. Mooie gerechten/amuses (heerlijke smaken) en goede wijnen.
Het personeel was vriendelijk en ontspannen.
Ik kom met mijn vrouw 10 december weer terug, nu wil ik wel eens een diner meemaken.
Het zonnige weer werkte ook mee.
Ik moet misschien nog wel mijn excuses maken aan de Chefkok (mijn vrouw herinnerde mij hier even aan in de auto). Bij ons vertrek stond hij bij de deur en ik ben vergeten hem te bedanken voor de lunch. Bij deze bedankt en tot 10 december.
Heerlijke lunch gehad tijdens restaurantweek.
Mooie mondvermaakjes om te beginnen. Daarna subtiele gerechten. Fraai dat de venkel van het hoofdgerecht terug kwam in het nagerecht.Verrassende wijnen met een mooie rode wijn uit Calfornië , bijna beaujolais-achtig, bij de vis. Een enthousiaste sommelier en ook verder ...
Heerlijke lunch gehad tijdens restaurantweek.
Mooie mondvermaakjes om te beginnen. Daarna subtiele gerechten. Fraai dat de venkel van het hoofdgerecht terug kwam in het nagerecht.Verrassende wijnen met een mooie rode wijn uit Calfornië , bijna beaujolais-achtig, bij de vis. Een enthousiaste sommelier en ook verder prettig ongedwongen bediening. Een heel goede prijs/kwaliteit verhoudin.-Probeer in Engeland of Frankrijk maar eens voor dit geld te lunchen in een 2sterren zaak.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Parkheuvel**
Keuken: Frans, Modern, Nederlands
Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!
Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.
Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.
De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.
(Fotograaf: Lyan van Furth)