Reserveer nu voor de nieuwe Nationale Restaurant Week XXL 2022

Kaatje bij de Sluis*

Frans | €€
8,6 (87 reviews)
90% aanbevolen

9-gangen Luxe Michelin diner € 69,50

Kaatje bij de Sluis*

Frans | €€
8,6 (87 reviews)
90% aanbevolen

9-gangen Luxe Michelin diner € 69,50

Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Restaurant Week
9-gangen Luxe Michelin diner
€ 69,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week serveren toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.

Met dit keer een spannende culinaire twist… Tijdens deze editie serveert restaurant Kaatje bij de Sluis* namelijk ook een speciaal luxe menu!

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Door de huidige extreme energieomstandigheden is Kaatje helaas genoodzaakt een tijdelijke maatregel in te voeren voor de komende tijd. Kaatje zal helaas een energietoeslag van €4,50 per persoon moeten vragen. De toeslag, van tijdelijke aard, heeft Kaatje bewust gekozen om de kosten niet in de gerechten en dranken door te rekenen. Mochten de energieomstandigheden weer gunstiger worden dan wordt deze maatregel natuurlijk weer terug gedraaid. Kaatje hoopt op uw begrip.

RESERVEER RESERVEER

Wat 87 mensen zeggen over Kaatje bij de Sluis*

8.6 Gebaseerd op 87 reviews. 90% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Verwend door Kaatje!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Wat wordt je toch verwend als je een “hapje” gaat doen bij Kaatje. De verschillende gangen waren enorme smaakexplosies, de begeleidende wijnen uitstekend. Het personeel beleefd, netjes maar tegelijk ook warm en gezellig. Enig kleine minpuntje, maar dat zij ze vergeven, de tafeltjes staan erg dicht op elkaar, maakt het lastig om persoonlijke gesprekken te voeren.

Grillo op 16 september 2022
Geverifiëerd

"Eten was prima, maar sfeer en service ondermaats"
4.7 Keuken 8 | Service 2 | Sfeer 4

Het eten was prima, maar de aankleding van de zaal was minimaal. 1 wand was voorzien van foto’s, maar de wand waar ik tegenaan keek was kaal en vol met vlekken. De bediening was wel aardig, maar vertelde alleen kort wat het gerecht was en waren weer weg. Bij het opruimen werd helemaal niks gezegd of gevraagd. Voor d...

Lees hele review

Het eten was prima, maar de aankleding van de zaal was minimaal. 1 wand was voorzien van foto’s, maar de wand waar ik tegenaan keek was kaal en vol met vlekken. De bediening was wel aardig, maar vertelde alleen kort wat het gerecht was en waren weer weg. Bij het opruimen werd helemaal niks gezegd of gevraagd. Voor de flessen leidingwater betaalden we € 6,- per persoon en na afloop vroegen we nog om koffie en thee hiervoor kregen we ongevraagd een koffiearrangement á € 15,- per persoon. De suiker en lepeltjes waren ze eerst vergeten en bij het 2e kopje koffie werden de gebruikte lepeltjes teruggelegd op het schaaltje, waarmee ze gebracht waren en konden we zelf weer een gebruikt lepeltje pakken. Hmmm.
Er liepen alleen jonge dames in de bediening, die volgens mij enige aansturing misten.

Rob van V op 12 september 2022
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten"
9.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 8

Een meer dan prima verrassingsmenu. Heerlijke smaken, goede variatie.

Mac op 09 september 2022
Geverifiëerd

"Kaatje bij de sluis"
7.3 Keuken 9 | Service 6 | Sfeer 7

Erg aanmatigend om zonder te vragen of er nog behoefte AAN WATER is zomaar 2 extra flessen geopend op tafel te zetten.a raison van € 6,00 Dat kan echt NIET

Katoo op 08 september 2022
Geverifiëerd

"Amuse-menu met stijl"
7.3 Keuken 9 | Service 6 | Sfeer 7

Eten van grote klasse; maar had het idee te maken te hebben met stagiaires voor wat betreft een groot deel van de bediening.

Ed op 08 september 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Blokzijl e.o.

Toon telefoonnummer

Over Kaatje bij de Sluis*

Keuken: Frans

Kaatje geniet ervan wanneer jij geniet!

Aan beide zijden van de ophaalbrug en de sluis, in het historische stadje Blokzijl, vind je Restaurant & Residence Kaatje bij de Sluis. Kaatje bij de Sluis is al bijna 41 jaar een culinaire ervaring waar gastronomie, gezelligheid en sfeer zich tot een bijzonder resultaat mengen. Laat je verleiden door de bijzondere gerechten en mooie wijnen, die zorgvuldig voor je zijn ontwikkeld en ontdekt.

Vanaf het moment van binnenkomst bij Kaatje begint het culinaire festijn, kleine amuses en mooie gerechten met mooie combinaties van kleuren, geuren en smaken zullen deze avond de revue passeren.

Natuurlijk verzorgt Kaatje ook wijnarrangementen.

Vraag op de avond van het diner naar de mogelijkheden!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Blokzijl e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden