Knife fork icon red

Fletcher Familiehotel Paterswolde

€ 28,50

4-gangen Chef's diner

Fletcher Familiehotel Paterswolde

7,7 (19)

4-gangen Chef's diner € 28,50

Reserveer een tafel

Restaurant Week
4-gangen Chef's diner
€ 28,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.

Fletcher Familiehotel Paterswolde serveert een fantastisch 4-gangen Chef's diner.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wil jij lekker genieten van het 4-gangen Chef's diner bij Fletcher Familiehotel Paterswolde voor maar € 28,50? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over Fletcher Familiehotel Paterswolde

7.7
(19 reviews)
Eten
7.5
Service
7.7
Sfeer
7.9
Schrijf een review

8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Aardige bediening
Eten was lekker, misschien de groente iets te zout.
Prachtig opgediend vers met veel verse kruiden

Henderika Weinans op 28 juni 2019

"Wachten, wachten, wachten, . . . . ."
4.7 Keuken 6 | Service 2 | Sfeer 6

Een mooie zondagmiddag, een heerlijk rondje Paterswoldsemeer gefietst, leuk diner gereserveerd, om 6 uur drankje vooraf. Tot hier gaat alles goed. Met het bestelde voorgerecht gaat het fout. "Oh, sorry, wordt hersteld, even wachten." Nou ja, even? 20 minuten. Daarna het hoofdgerecht. "Is het druk vandaag?" "Nou, nee hoor, komt eraan." Na 20 minuten mijn vraag herhaald. Oh, ja, komt eraan. Niet dus, nog een kwartier. Met het nagerecht hetzelfde. . . . Blijkbaar is niemand in staat of gemachtigd een gemaakte fout adequaat verder af te handelen. Kortom, om kwart voor negen hebben we afgerekend. Nee, koffie na hoefde echt niet meer. Tot ziens? Nee, echt niet.

Chris op 04 juni 2019

"Heerlijk gegeten "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Genoten van een heerlijk 3-gangen menu. Het personeel was vriendelijk en de sfeer goed. Het eten werd telkens redelijk snel geserveerd, we komen zeker terug

José op 25 mei 2019

"Niet erg bijzonder"
6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Ik weet niet of ik het restaurant van Fletcher Familiehotel Paterswolde zou aanbevelen. Als je er toevalligerwijs in de buurt bent, is 't wel makkelijk om er te eten. Maar ik zou er niet voor "omrijden". Onze reservering via DiningCity stond niet op de lijst. Gelukkig had ik wel mijn bevestiging en dinerkaart uitgeprint en meegenomen. Personeel was keurig hoor, maar er waren ook momenten dat er geen personeel te vinden was.

J. van den Ende op 04 maart 2019

"Glutenvrij? Hier kan de chef nog veel verbeteren!"
6.7 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 8

Mijn vrouw en ik hadden gereserveerd om half acht en aangegeven dat een diner glutenvrij moest zijn. "Geen probleem" werd ons verteld.
Het bleek dat geen enkel gerecht op de kaart glutenvrij was. Dit werd opgelost door de glutenbevattende onderdelen eenvoudig weg te laten waardoor er veelal een half gerecht overbleef. Het glutenvrije broodje kwam 10 minuten later dan het voorgerecht, nog half bevroren, zonder boter. Daar moesten we extra om vragen, na een tweede keer vragen werd een klein kuipje boter gebracht. Als men op een bepaalde tijd reserveert mag je toch aannemen dat ze de broodjes alvast uit de diepvries hebben gehaald.
Glutenvrij zou voor een zichzelf respecterend restaurant tegenwoordig toch geen probleem meer moeten zijn! Sausjes (meestal zit hierin het probleem) zijn ook met aardappelmeel of maizena te maken.
Het Familiehotel is overigens een prima hotel, waar wij al jaren komen en wordt door ons ten zeerste aanbevolen. In de keuken en de bediening kunnen ze nog wel wat leren!

Henk Bouman, Son en Breugel op 18 februari 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Paterswolde e.o.

Groningerweg 19 9765 TA Paterswolde

Over Fletcher Familiehotel Paterswolde

Aan het schitterende Paterswoldsemeer en nabij het gezellige centrum van de stad Groningen vindt u Fletcher Familiehotel Paterswolde. De keuken staat bekend om haar uitstekende kwaliteit en de diversiteit in dagverse, seizoensgebonden gerechten. De menukaart wisselt met regelmaat, waardoor u iedere keer weer opnieuw wordt verrast door de culinaire creaties van de chef-kok. Geniet van smaakvolle maaltijden onder het genot van een heerlijk glas Fletcher’s Cuvée huiswijn. Onze medewerkers adviseren u graag over een bijpassende wijn.

Dit restaurant is ook uitermate geschikt voor een uitgebreide lunch of een heerlijke High Tea.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Paterswolde e.o.

Partners

Small 2e5a6373c4
Small b485b2751b
Small 809f32af0d
Small 555c7799b8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden