Restaurant Week
5-gangen Gault&Millau lunch
€ 59,50
Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?
Restaurant De Nieuwe Polderkeuken serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 5-gangen Gault&Millau lunch.
Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant De Nieuwe Polderkeuken? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 59,50.
Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
5-gangen Gault&Millau diner
€ 59,50
Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant De Nieuwe Polderkeuken is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.
Wil jij lekker genieten van het 5-gangen Gault&Millau diner bij restaurant De Nieuwe Polderkeuken voor maar € 59,50? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEERWat 131 mensen zeggen over De Nieuwe Polderkeuken
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Genoren van 3 gangen menu. Vooraf 2x amuses.
Gestart met een heerlijk glas champagne.
Menu bestond uit tartaar als voorgerecht. Als hoofdgerecht werd duif geserveerd. En het dessert had elementen van biet.
Het eten is verfijnd en lekker. Wel kleine porties.
Het wijnarrangement kende heerlijke wijnen, echter werd...
Genoren van 3 gangen menu. Vooraf 2x amuses.
Gestart met een heerlijk glas champagne.
Menu bestond uit tartaar als voorgerecht. Als hoofdgerecht werd duif geserveerd. En het dessert had elementen van biet.
Het eten is verfijnd en lekker. Wel kleine porties.
Het wijnarrangement kende heerlijke wijnen, echter werden er kleine hoeveelheden in de glazen geschonken. Dat staat niet in verhouding met de gevraagde prijs.
Een verassende heerlijke proeverij. Mooi opgemaakte borden en vriendelijke bediening die de tijd nam voor begeleidende uitleg.
Zaterdagavond, 3 gangen Gault Millau menu. Starten met een glas champagne (die was erg goed trouwens)
Verassende amuses vooraf. Verder mooi opgemaakte borden en voortreffelijke gastheer/gastvrouwen.
Bijpassend wijnarrangement en alcoholvrije arrangement was top.
De NieuwZeelandse Riesling en het cassisijs paste...
Zaterdagavond, 3 gangen Gault Millau menu. Starten met een glas champagne (die was erg goed trouwens)
Verassende amuses vooraf. Verder mooi opgemaakte borden en voortreffelijke gastheer/gastvrouwen.
Bijpassend wijnarrangement en alcoholvrije arrangement was top.
De NieuwZeelandse Riesling en het cassisijs pasten iets minder goed bij elkaar.
Al met al 3 uurtjes heerlijk vertoefd in het leuke Stolwijk.
Erg gezellig restaurant, goede bediening en het eten is erg lekker, echter voor de prijs had ik er wel iets meer van verwacht. Maar al met al een super tent kom er zeker een keer terug.
Heerlijk gegeten in De Nieuwe Polderkeuken met verrassende vegetarische gerechten. Mijn tafelgenoot had een allergie voor gluten en daar was ook rekening mee gehouden. De chef-kok kwam nog langs aan tafel: erg leuk! Ook de sommelier had verstand van de wijnen. Kortom, een zeer geslaagde avond. Dank aan het team van De Nieuwe Polderkeuken.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Stolwijk e.o.
Over De Nieuwe Polderkeuken
Keuken: Frans
Proef de polder bij De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk!
Heel West-Nederland, met uitzondering van de duinen, bestaat uit polderland. Vele toeristen komen speciaal naar Nederland om dit vlakke land te zien. Stolwijk ligt midden in dit mooie polderlandschap.
Restaurant De Nieuwe Polderkeuken ligt dan ook midden in het Groene Hart. Er wordt gewerkt met leveranciers uit de omgeving van Stolwijk, zodat je de smaakvolle producten uit de polder zelf kunt ervaren.
Restaurant De Nieuwe Polderkeuken werkt met leveranciers uit de omgeving van Stolwijk, zodat u de smaakvolle producten vanuit de polder zelf kunt ervaren.
Chef-kok Frank Streefland is opgegroeid in de omgeving van Stolwijk en kent de streek daardoor goed. Hij heeft ervaring in verschillende luxe restaurants en won in 2009 de Gouden Pollepel voor de regio Groene Hart.
Kom genieten van de heerlijke gerechten van De Nieuwe Polderkeuken!