Restaurant Week
3-gangen Chef's lunch
€ 34,95
Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?
Restaurant PRESSROOM serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 3-gangen Chef's lunch.
Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant PRESSROOM? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 34,95.
Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
3-gangen Chef's diner
€ 34,95
Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant PRESSROOM is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.
Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Chef's diner bij restaurant PRESSROOM voor maar € 34,95? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
3-gangen Chef's diner
€ 34,95
Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant PRESSROOM is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.
Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Chef's diner bij restaurant PRESSROOM voor maar € 34,95? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
3-gangen Chef's lunch
€ 34,95
Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?
Restaurant PRESSROOM serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 3-gangen Chef's lunch.
Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant PRESSROOM? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 34,95.
Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEERWat 38 mensen zeggen over PRESSROOM
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Dinneren in goeie sfeer. De bediening is een absolute 10. Bij het 4 gangen menu hebben we een wijn arrangement genomen en die combinatie was perfect. Voor mensen die van heerlijk eten houden met een twist.
Afgelopen zaterdag hebben wij met de restaurantweek aanbieding gegeten bij 'The PressRoom'.
Als voorgerechtje had ik gekozen voor de in gin-tonic gemarineerde zalm. De zalm werd gecombineerd met tomaat en yoghurt dressing. Mijn vriend lust geen vis, en hij kreeg 2 alternatieven aangeboden. Hij koos voor de steak...
Lees hele reviewAfgelopen zaterdag hebben wij met de restaurantweek aanbieding gegeten bij 'The PressRoom'.
Als voorgerechtje had ik gekozen voor de in gin-tonic gemarineerde zalm. De zalm werd gecombineerd met tomaat en yoghurt dressing. Mijn vriend lust geen vis, en hij kreeg 2 alternatieven aangeboden. Hij koos voor de steak tartaar. Ik heb beide geproefd en het was allebei zeer smakelijk en de borden waren mooi opgemaakt.
Als hoofdgerecht hadden we beide de gepocheerde kip met paddestoelen, aardappel en spinazie met apart geserveerd een heerlijke jus. De kip was goed gegaard en de combinatie met de groenten en de jus was erg lekker. Het enige is dat het gerecht iets groter had mogen zijn - misschien iets meer aardappelschijfjes er bij serveren?
Als nagerecht hadden we beide het 'oud hollands snoep'. Erg verrassende smaken, vooral de zure mat!
Al met al heerlijke gegeten en de service was ook prima. Het personeel was erg vriendelijk! Sommigen spraken alleen Engels, maar voor ons is dat geen probleem.
Afgelopen zaterdag hebben wij met de restaurantweek aanbieding gegeten bij 'The PressRoom'.
Als voorgerechtje had ik gekozen voor de in gin-tonic gemarineerde zalm. De zalm werd gecombineerd met tomaat en yoghurt dressing. Mijn vriend lust geen vis, en hij kreeg 2 alternatieven aangeboden. Hij koos voor de steak...
Lees hele reviewAfgelopen zaterdag hebben wij met de restaurantweek aanbieding gegeten bij 'The PressRoom'.
Als voorgerechtje had ik gekozen voor de in gin-tonic gemarineerde zalm. De zalm werd gecombineerd met tomaat en yoghurt dressing. Mijn vriend lust geen vis, en hij kreeg 2 alternatieven aangeboden. Hij koos voor de steak tartaar. Ik heb beide geproefd en het was allebei zeer smakelijk en de borden waren mooi opgemaakt.
Als hoofdgerecht hadden we beide de gepocheerde kip met paddestoelen, aardappel en spinazie met apart geserveerd een heerlijke jus. De kip was goed gegaard en de combinatie met de groenten en de jus was erg lekker. Het enige is dat het gerecht iets groter had mogen zijn - misschien iets meer aardappelschijfjes er bij serveren?
Als nagerecht hadden we beide het 'oud hollands snoep'. Erg verrassende smaken, vooral de zure mat!
Al met al heerlijke gegeten en de service was ook prima. Het personeel was erg vriendelijk! Sommigen spraken alleen Engels, maar voor ons is dat geen probleem.
Sfeervolle ruimte waarin je kan borrelen en eten. Prachtige foto tentoonstelling. Erg vriendelijke bediening. Maar vooral: uitstekend eten en behoorlijke porties. Ik kom graag terug en kan The Pressroom zeer aanbevelen.
Gisteren ben ik met mijn zus en een vriendin tijdens restaurantweek wezen eten bij the Pressroom. We hadden zowaar een keuze in wat we wilden eten! Bij elke gang konden we kiezen uit 2 gerechten. Super! Voor elk wat wils dus. Als voorgerecht had ik de zalm gemarineerd in Gin Tonic, deze smelte op mijn tong. Als hoof...
Lees hele reviewGisteren ben ik met mijn zus en een vriendin tijdens restaurantweek wezen eten bij the Pressroom. We hadden zowaar een keuze in wat we wilden eten! Bij elke gang konden we kiezen uit 2 gerechten. Super! Voor elk wat wils dus. Als voorgerecht had ik de zalm gemarineerd in Gin Tonic, deze smelte op mijn tong. Als hoofdgerecht gepocheerde kip, de kip was een tikkeltje te droog, maar wel heel goed op smaak. Als nagerecht hadden we een tarte tatin van appel met vanile ijs. Het was allemaal tongstrelend. Wij hebben met zijn drietjes een heerlijke avond gehad en komen zeker nog een keer terug!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over PRESSROOM
PRESSROOM Amsterdam is een restaurant met een verhaal. Het eerste hoofdstuk werd geschreven in 1904 toen ons gebouw de basis werd van de Nederlandse krant “De Tijd”.
Met een geschiedenis zoals deze, is het geen verrassing dat PRESSROOM nog steeds dé plek is waar verhalen geschreven worden. PRESSROOM Amsterdam wordt ervaren als een restaurant met een fijne en persoonlijke sfeer.
Het restaurant verwelkomt gasten voor ontbijt, lunch en diner en het menu bestaat uit klassiekers, gemaakt van lokale producten en zalige smaken die samenkomen tot perfecte combinaties.