Knife fork icon red
Speciale editie Restaurant Week XXL - Klik hier voor alle aanbevolen toprestaurants - Reserveer snel

Coperto Restobar

€ 32,50

3-gangen Rising Star lunch

Coperto Restobar

9,0 (51 reviews)

3-gangen Rising Star lunch € 32,50

Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Rising Star lunch
€ 32,50

Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?

Restaurant Coperto Restobar serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 3-gangen Rising Star lunch.

Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Coperto Restobar? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 32,50.

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden. Let op: het restaurant neemt alleen reserveringen voor 2 personen aan.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
4-gangen Rising Star diner
€ 37,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Coperto Restobar is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende toprestaurants.

Wil jij lekker genieten van het 4-gangen Rising Star diner bij restaurant Coperto Restobar voor maar € 37,50? Reserveer dan nu!

Let op! Wegens de huidige maatregelen is het aantal Restaurant Week tafels beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden. Let op: het restaurant neemt alleen reserveringen voor 2 personen aan.

Let op: door de maatregelen van het RIVM en de beperkte beschikbaarheid, werkt dit restaurant met twee shifts. Reserveringen met een aankomsttijd tussen 17.00 en 18.00 uur kunnen dineren tot 19.30. Voor reserveringen met een aankomsttijd tussen 20.00 en 21.00 uur geldt geen eindtijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 51 mensen zeggen over Coperto Restobar

9.0
(51 reviews)
Eten
9.1
Service
9.2
Sfeer
8.7
Schrijf een review

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Fijne wijn - gerecht combi. Mooie gerechten.

Mirjam op Gister
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten!"
8.0 Keuken 10 | Service 7 | Sfeer 7

Alle gerechten even lekker! Helaas bleef de wijnkennis wat achter. Oa. waarom een wijn bij een gerecht past, miste in de uitleg. Tempo van uitserveren was hoog.

Small 89608ab943 Small 661621a09f Small e41a11e031 Small 30b88f243c Small 837b981cf6
E.M. op Gister
Geverifiëerd

"Genieten "
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Genoten van deze restaurantervaring, heel vriendelijk personeel en lekker eten

Small e581b85bc3
Els Driesse op 25 september 2020
Geverifiëerd

8.7 Keuken 6 | Service 10 | Sfeer 10

Het eten was goed klaargemaakt maar wat een teleurstellend menu en productkeuze. Er waren geen eigen creaties, het was gewoon vlees, aardappelgerecht en groente op een bord, zonder eigen bedenksels. Dat was jammer. In het menu was ook geen samenhang, vooraf paté die erg stevig was, dan groene currysoep, die heerlijk...

Lees hele review

Het eten was goed klaargemaakt maar wat een teleurstellend menu en productkeuze. Er waren geen eigen creaties, het was gewoon vlees, aardappelgerecht en groente op een bord, zonder eigen bedenksels. Dat was jammer. In het menu was ook geen samenhang, vooraf paté die erg stevig was, dan groene currysoep, die heerlijk was. Jammer dat daar dan een klont puree langs de rand van het bord was gesmeerd en een veel te grote loempia erbij, ook weer een vreemde combi, zowel dot puree als loempia. Serveer dan als amuse kleine loempiaatjes. Het hoofdgerecht had lekkerder geweest met een schouderkarbonaadje ipv een vet lapje procureur. Dat kun je niet serveren in zo een restaurant, zo een vet lapje. Tot slot het toetje, dat was heerlijk en het lekkerste van het menu, cheesecake met witte chocolade en pareltjes, echt heerlijk. Overall geen bijzonder menu, wij komen hier niet terug. Ondanks de hele fijne sfeer en fantastische bediening.

Hans Kwantes op 24 september 2020
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

heerlijk 4 gangen menu voor een redelijke prijs

tevreden gast op 23 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Zwolle e.o.

Stationsweg 9 8011 CZ Zwolle

Over Coperto Restobar

Gastronomie houdt meer in dan alleen maar het serveren van smaakvolle gerechten. Bij Coperto Restobar, trotse bezitter van een Bib gourmand, in Zwolle verrijken ze jouw tafelmoment waardoor je de tijd compleet zult vergeten. Culinair genieten kent hier géén tijd.

De Chef-kok en zijn keukenbrigade bereiden de meest uitzinnige culinaire creaties waar je gegarandeerd van zult smullen. De chefs benaderen gastronomie op een ongekunstelde manier, waarbij ze geïnspireerd zijn geraakt door Franse en Italiaanse klassiekers. Bij deze gerechten komen de ingrediënten volledig tot hun recht. Op ieder moment van de dag kunnen de gasten hier genieten van het à la carte menu of de maandelijks wisselende specialiteiten.

Het interieur is modern ingericht. De grote glazen wanden van deze nieuwgebouwde serre maken Coperto Restobar een lichte en inspirerende ruimte. De warme houten vloer, zachte stoffen en comfortabele stoelen zijn een welkome aanvulling hierop.

Kom snel culinair verwend worden bij Coperto Restobar!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Zwolle e.o.
C3d948078a

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden