Restaurant Week
8-gangen Deluxe Perceel menu incl. kaviaar en eendenlever
€ 165,-
Tijdens de Nationale Restaurant Week serveren toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.
Met dit keer een spannende culinaire twist… Tijdens deze editie serveert restaurant Perceel* namelijk ook een speciaal luxe menu!
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERWat 392 mensen zeggen over Perceel*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Had a fantastic dinner - great flavors, beautifully presented food, nice wine selection. Ambience was pleasant and comfortable. Service was good and friendly - though sometimes we felt that the gap between courses was a bit too long. Small details like the chef/owner coming out to say goodbye gave it a special touch.
Heerlijk gegeten, met een hele prettige vibe.
Erg lekker gegeten! Mooie gerechten met fijne smaken en erg lekkere bijpassende wijnen. Vakbekwaam personeel.
De tafels staan wel wat dicht bij elkaar. Soms hebben we iets te lang gewacht totdat ons glas water werd bijgevuld.
Al met al een aanrader!
Perceel offered an excellent 8 course meal in picturesque surroundings and with friendly service. I see why the restaurant earned its Michelin star this year.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Capelle aan den IJssel e.o.
Over Perceel*
Keuken: Frans
In de oude rustige dorpskern van Capelle aan den IJssel vind je op de dijk in het Oude Raadhuis het restaurant Perceel*. De dijk heeft een prachtige authentieke uitstraling en het opnieuw aangelegde terras schittert elke dag weer. In de zomermaanden kun je hier genieten van een uitgebreide lunch of diner met een prachtig uitzicht op de Hollandse IJssel.
Bij Perceel* word je verrast door onverwachte smaakcombinaties die je versteld doen staan. Ze houden ontzettend van bloemen en fleuren zowel het restaurant als de borden hiermee op. In het voorjaar en de zomer komen de kruiden en eetbare bloemen uit eigen kruidentuin die gelegen is naast het restaurant.
Ervaar het geweldige restaurant Perceel* zelf!