Restaurant Week
8-gangen Deluxe Perceel menu incl. kaviaar en eendenlever
€ 165,-
Tijdens de Nationale Restaurant Week serveren toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.
Met dit keer een spannende culinaire twist… Tijdens deze editie serveert restaurant Perceel* namelijk ook een speciaal luxe menu!
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERWat 392 mensen zeggen over Perceel*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Hoewel zeer vriendelijk was het tempo erg langzaam. Bij veel van de gerechten miste ik de pure smaak en verfijning die ik me van de vorige keer herinner. De wijnen waren weer uitstekend.
Top keuken, alles was heel goed en "spannend" bereid, Michelin ster zeer zeer waardig - Top service, bediening heel vriendelijke en gezellige gastvrouw en de rest van de bedienign was ook top - Top sfeer, leuke aankleding, niet te groot, romatische opstelling, goede locatie, als je aan het raam zit heb je uitzicht over de Ijssel.
Voor onze smaak wat te veel zuren,en te vlak van smaak vooral bij de vis gerechten.
Heerlijk gegeten. Lunch was echt een middagje uit. Fantastisch.
Super goed gegeten. Locatie is mooi maar het terra ligt aan de overkant van de weg tussen een parkeerplaats in. Dat zou wat beter kunnen!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Capelle aan den IJssel e.o.
Over Perceel*
Keuken: Frans
In de oude rustige dorpskern van Capelle aan den IJssel vind je op de dijk in het Oude Raadhuis het restaurant Perceel*. De dijk heeft een prachtige authentieke uitstraling en het opnieuw aangelegde terras schittert elke dag weer. In de zomermaanden kun je hier genieten van een uitgebreide lunch of diner met een prachtig uitzicht op de Hollandse IJssel.
Bij Perceel* word je verrast door onverwachte smaakcombinaties die je versteld doen staan. Ze houden ontzettend van bloemen en fleuren zowel het restaurant als de borden hiermee op. In het voorjaar en de zomer komen de kruiden en eetbare bloemen uit eigen kruidentuin die gelegen is naast het restaurant.
Ervaar het geweldige restaurant Perceel* zelf!