Knife fork icon red

Kazerne

€ 31,50

3-gangen Chef's menu

Kazerne

7,1 (30 reviews)

3-gangen Chef's menu € 31,50

Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Chef's menu
€ 31,50

Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Kazerne is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.

Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Chef's menu bij restaurant Kazerne voor maar € 31,50? Reserveer dan nu!

Let op! Wegens de huidige maatregelen is het aantal Restaurant Week tafels beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 30 mensen zeggen over Kazerne

7.1
(30 reviews)
Eten
7.0
Service
7.2
Sfeer
7.0
Schrijf een review

"Teleurstellend! We namen het menu van de Chef. Bediening wist niet te vertellen wat het voorgerecht was! Ik werk hier pas 3 dagen, was haar antwoord, niet dat ze aan de chef zou vragen wat ons gerechtje inhield! Daarna lang gewacht op het hoofdgerecht terwijl het rond 19.00 echt nog niet druk was. Mijn pasta met vis, hield in ong. 15 mosselen en wat vocht, geen groente! Daarna weer lang gewacht op het toetje, uiteindelijk geklaagd! Daar kwam het dan, Net klaar, ja,ja, Tiramisu, zo uit de ijskast gehaald! Dus allang klaar maar met het uitserveren kennelijk vergeten! Als “troost” kregen we een kop koffie aangeboden! We waren blij dat we het broodje hadden opgegeten want anders zouden we zeker met een hongergevoel naar huis zijn gegaan, terwijl we wat ouder waren dan de gemiddelde andere gasten! Ons zien ze in ieder geval nooit meer terug!"
4.0 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 4

Teleurstellend! We namen het menu van de Chef. Bediening wist niet te vertellen wat het voorgerecht was! Ik werk hier pas 3 dagen, was haar antwoord, niet dat ze aan de chef zou vragen wat ons gerechtje inhield! Daarna lang gewacht op het hoofdgerecht terwijl het rond 19.00 echt nog niet druk was. Mijn pasta met vis...

Lees hele review

Teleurstellend! We namen het menu van de Chef. Bediening wist niet te vertellen wat het voorgerecht was! Ik werk hier pas 3 dagen, was haar antwoord, niet dat ze aan de chef zou vragen wat ons gerechtje inhield! Daarna lang gewacht op het hoofdgerecht terwijl het rond 19.00 echt nog niet druk was. Mijn pasta met vis, hield in ong. 15 mosselen en wat vocht, geen groente! Daarna weer lang gewacht op het toetje, uiteindelijk geklaagd! Daar kwam het dan, Net klaar, ja,ja, Tiramisu, zo uit de ijskast gehaald! Dus allang klaar maar met het uitserveren kennelijk vergeten! Als “troost” kregen we een kop koffie aangeboden! We waren blij dat we het broodje hadden opgegeten want anders zouden we zeker met een hongergevoel naar huis zijn gegaan, terwijl we wat ouder waren dan de gemiddelde andere gasten! Ons zien ze in ieder geval nooit meer terug!

Hanneke Dros op 26 september 2020
Geverifiëerd

5.0 Keuken 7 | Service 3 | Sfeer 5

Service niet goed, eten werd niet aangekondigd, borden snel afgeruimd tussen elke gerecht. Heel jammer we hadden veel meer van verwacht.

Charlyne Farrugia op 26 september 2020
Geverifiëerd

"Genieten bij de Kazerne in Eindhoven"
8.7 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 9

Heerlijk gegeten, ik vegetarisch, mijn vriend vlees/vis menu. Verrassende gerechten, heerlijk van smaak. Voor extra brood werd meteen gezorgd. We zaten buiten wat ook een echt vakantiegevoel gaf.

Marit Karssens op 21 september 2020
Geverifiëerd

"Not so fantastic "
6.0 Keuken 5 | Service 5 | Sfeer 8

The garden has very nice atmosphere and the people are really friendly, but seem not so experienced.
The starter was very nice. Due to my dietary requirements main course ended being meet with 3 pieces of carrot, also for my companion who could eat everything. At the desert course they had forgotten I cannot eat sugar and got me something I couldn’t eat.

May D op 21 september 2020
Geverifiëerd

"Wat een mooie locatie!"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Wat een verborgen parel in EHV. Binnen en buiten heerlijk zitten en lekker eten. Tevens expositie ruimtes beschikbaar.

Marge op 21 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Paradijslaan 2-8 5611 KN Eindhoven

Over Kazerne

Restaurant Kazerne is de plek waar eten, drinken, design, kunst en technologie samenkomen. Bij Kazerne kan je genieten van een heerlijke lunch of diner midden in een prachtige expositie.

Het restaurant bevindt zich in een voormalige loods in het hart van Eindhoven. De gerechten hebben een authentieke Italiaanse touch. De chef en zijn team werken het liefste met seizoensproducten en verse ingrediënten.

Bij Kazerne kan je ook genieten van de heerlijkste vegetarische gerechten. Kom genieten van de robuuste en groente georiënteerde gerechten in een inspiratie rijke omgeving.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.
C3d948078a

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden