Knife fork icon red
Speciale editie Restaurant Week XXL - Klik hier voor alle aanbevolen toprestaurants - Reserveer snel

Ross Lovell Rijsoord

€ 25,50

3-gangen Chef's lunch

Ross Lovell Rijsoord

8,6 (104 reviews)

3-gangen Chef's lunch € 25,50

Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Chef's lunch
€ 25,50

Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?

Restaurant Ross Lovell Rijsoord serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 3-gangen Chef's lunch.

Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Ross Lovell Rijsoord? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 25,50.

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Chef's diner
€ 28,50

Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Ross Lovell Rijsoord is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.

Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Chef's diner bij restaurant Ross Lovell Rijsoord voor maar € 28,50? Reserveer dan nu!

Let op! Wegens de huidige maatregelen is het aantal Restaurant Week tafels beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 104 mensen zeggen over Ross Lovell Rijsoord

8.6
(104 reviews)
Eten
8.8
Service
8.6
Sfeer
8.5
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk 3 gangen menu gegeten, leuke amuses vooraf. Bij de reservering had ik aangegeven zwanger te zijn, dit hoefde ik niet te herhalen. Zij waren netjes op de hoogte en kregen een geschikt menu. Wij hebben een fantastische avond gehad!

vos op Gister
Geverifiëerd

4.3 Keuken 7 | Service 2 | Sfeer 4

De 2 voorgerechten waren heerlijk, het hoofdgerecht minder. Nagerecht weer goed. De bediening was heel onprofessioneel, de ober (wat je niet tegen hem mag zeggen want hij is gastheer) zegt dingen tegen gasten, dat echt niet kan

Magda Hendriks-Oomen op 22 september 2020
Geverifiëerd

"Niet op niveau"
4.7 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 4

De locatie heeft echt potentie, maar het is erg gedateerd. Vloerbedekking, wanden en de geur binnen was oudbollig. Glazen tot 3x toe met stukje eruit, bediening vond het ook erg vervelend en deed erg zijn best. Was binnen te donker om het goed te zien voor hun. Het eten was prima, maar niet erg bijzonder.

Sylvia vd Heuvel op 20 september 2020
Geverifiëerd

"Heerlijk"
7.3 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 7

Heerlijk gegeten, wel jammer dat wij de onderborden van de vorige gasten op tafel hadden met broodresten er nog op, de uitleg was dat ze daar alleen de amuse en brood op serveerden, na onze reactie werden ze weggehaald, maar nieuwe kregen we niet meer, toch slordig.

Gerreke Van Veen op 18 september 2020
Geverifiëerd

"Chic restaurant met veel air"
4.7 Keuken 8 | Service 2 | Sfeer 4

Eten was lekker, maar de jongen die naar eigen zeggen in een sterren restaurant gewerkt heeft is enorm uit de hoogte. Hebben 1 keer drinken aangeboden gekregen en hebben uiteindelijk drie kwartier op het dessert gewacht en nog niet. Toen hebben we aangegeven dat we het dessert niet meer hoefde en de rekening wilde. ...

Lees hele review

Eten was lekker, maar de jongen die naar eigen zeggen in een sterren restaurant gewerkt heeft is enorm uit de hoogte. Hebben 1 keer drinken aangeboden gekregen en hebben uiteindelijk drie kwartier op het dessert gewacht en nog niet. Toen hebben we aangegeven dat we het dessert niet meer hoefde en de rekening wilde. Wat toen wel netjes was is dat we ons eerste en enige drankje niet hoefde af te rekenen. Enorme afrader.

Danny op 16 september 2020

Plattegrond Alle restaurantdeals in Ridderkerk e.o.

Rijksstraatweg 67 2988 BB Ridderkerk

Over Ross Lovell Rijsoord

Het heerlijke gastronomische restaurant Ross Lovell ligt in Ridderkerk. Volgens hen begint gastronomie met pure en vooral verse ingrediënten. Restaurant Ross Lovell hecht veel waarde aan haar partners: betrokken en meedenkende leveranciers.

De passie voor eten proef je in elk gerecht. Balans, aandacht voor detail en stijl zijn belangrijke kenmerken voor Ross Lovell. Ook de wijn / spijs combinaties staan centraal. Wil je ook komen genieten van uitzonderlijke gastronomie voor een betaalbare prijs? Reserveer nu een tafel en proef de bijzondere creaties.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Ridderkerk e.o.
C3d948078a

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden