Reserveer nu voor de nieuwe Nationale Restaurant Week 2023!

Huis Vermeer

Frans | €€
9,0 (117 reviews)
93% aanbevolen

4-gangen Chef's Verrassingsdiner € 52,50

Huis Vermeer

Frans | €€
9,0 (117 reviews)
93% aanbevolen

4-gangen Chef's Verrassingsdiner € 52,50

Restaurant Week
4-gangen Chef's Verrassingsdiner
€ 52,50

Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Huis Vermeer is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.

Wil jij lekker genieten van het 4-gangen Chef's Verrassingsdiner bij restaurant Huis Vermeer voor maar € 52,50? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
3-gangen Chef's Verrassingslunch
€ 45,-

Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?

Restaurant Huis Vermeer serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 3-gangen Chef's Verrassingslunch.

Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Huis Vermeer? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 45,-.

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 117 mensen zeggen over Huis Vermeer

9.0 Gebaseerd op 117 reviews. 93% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Grote teleurstelling"
2.3 Keuken 2 | Service 1 | Sfeer 4

Verrassingsmenu à EUR 45 p.p. Het was inderdaad een verrassing maar niet positief. Rauwe zalm met biet was niet lekker. Een paar kleine dunne reepjes beef smaakte wel maar gezien de prijs van het menu was dit veel te weinig. Tot slot een kaasplankje. Daar kan niet veel mis mee gaan. Er vlogen telkens fruitvliegjes w...

Lees hele review

Verrassingsmenu à EUR 45 p.p. Het was inderdaad een verrassing maar niet positief. Rauwe zalm met biet was niet lekker. Een paar kleine dunne reepjes beef smaakte wel maar gezien de prijs van het menu was dit veel te weinig. Tot slot een kaasplankje. Daar kan niet veel mis mee gaan. Er vlogen telkens fruitvliegjes was niet fijn was. De deur stond open en het tochtte. Een paar keer de deur dichtgedaan. Maar het personeel deed de deur weer open. Toen ik opstond om mijn jas te gaan halen heb ik een personeelslid de keuze gegeven of mijn jas aan, of de deur dicht of een andere plek. De deur zou men sluiten. Echter we moesten er nogmaals naar vragen. Een grote teleurstelling. We zagen andere gasten een lunch menu eten met soep en een broodje. Op de website gekeken wat dit kostte. Bleek EUR 17 p.p. te zijn. Dit hadden we beter kunnen nemen. En dan ook nog ongeïnteresseerd personeel. Hier komen we nooit meer terug.

GT op Vandaag
Geverifiëerd

"Mooi plek om te zitten"
8.0 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 10

Qua eten vond ik het lekker,maar niet byzonder .
Mijn gast vond het voorgerecht heel erg lekker . Jammer dat de kaas die ik ipv dessert nam alleen uit harde kazen bestond op 1 na.

Ay Lien The op 08 april 2023
Geverifiëerd

"Explosie van smaken"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Verrassingsmenu was een culinair hoogstandje een explosie van smaken

Jos op 06 april 2023
Geverifiëerd

"4-gangen menu"
8.0 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 10

Eten was mooi gepresenteerd, echter eerste 3 gangen van het 4 gangen verrassingsmenu waren niet lekker, overzout, zonder enkele aroma; dessert was te zoet.
Mooie lokatie, vriendelijk personeel.

Gog Nijenhuis op 03 april 2023
Geverifiëerd

"Avondje uit"
9.0 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 9

We waren hier vaker vóór de pandemie. Weinig is veranderd. Schitterend pand, terras voor met uitzicht op imposante Lebuïnuskerk, prachtige klassieke inrichting, vriendelijke bediening, 2 amuses, knapperig bruin (pluspunt) brood met olijfolie, zeezout, boter; tafelwater onbeperkt tegen betaling, heerlijk passend wi...

Lees hele review

We waren hier vaker vóór de pandemie. Weinig is veranderd. Schitterend pand, terras voor met uitzicht op imposante Lebuïnuskerk, prachtige klassieke inrichting, vriendelijke bediening, 2 amuses, knapperig bruin (pluspunt) brood met olijfolie, zeezout, boter; tafelwater onbeperkt tegen betaling, heerlijk passend wijnarrangement, 4-gangen verrassingsmenu van kleine creatief opgediende gerechten, vis en vlees, rauw tot bijna rauw, zoet dessert; extra: koffie, ook decafé, met huisgemaakte friandises. Kortom: absoluut een aanrader.

Cen10a op 24 maart 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Deventer e.o.

Toon telefoonnummer

Over Huis Vermeer

Keuken: Frans

In Deventer is het voortreffelijke restaurant Huis Vermeer gevestigd. Hier kan je culinair genieten van overheerlijke gerechten van sublieme seizoensproducten die zoveel mogelijk uit de streek worden gehaald.

Door de verse ingrediënten kan het keukenteam fenomenale gerechten neerzetten met waanzinnige smaakcombinaties.

Dankzij de fantastische service door het bedienend personeel en de ongedwongen sfeer is elk bezoek aan restaurant Huis Vermeer een unieke belevenis.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Deventer e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden