Knife fork icon red

De Compagnon

€ 31,50

3-gangen Chef's diner

De Compagnon

8,3 (151)

3-gangen Chef's diner € 31,50

Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Chef's diner
€ 31,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.

Restaurant De Compagnon serveert een fantastisch 3-gangen Chef's diner.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Chef's diner bij restaurant De Compagnon voor maar € 31,50? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Chef's lunch
€ 27,50

Wil jij lekker en voordelig lunchen met de Restaurant Week?

Restaurant De Compagnon serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 3-gangen Chef's lunch.

Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant De Compagnon? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 27,50.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over De Compagnon

8.3
(151 reviews)
Eten
8.5
Service
8.1
Sfeer
8.2
Schrijf een review

7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

Eten was verassend en goed. Zeker ook het tussengerecht, Zwezerik en duif. Ik herkende wel de 2 amuses van een vorige keer dat ik er was. (jaartje geleden) Waar wij ons een beetje aan stoorden was de gehaastheid en snelheid waarmee gewerkt werd. Je zat nog niet eens en het aperitif en water waren al opgenomen en het menu al verteld. De wijnkaart net 2 minuten in ons bezit, of we het al wisten. (12 pagina's) Nadat wij dit doorhadden, express bij het tweede gerecht een stukje zalm op het bord laten liggen. 6 keer werd er gekeken (trapje op) en elke keer een beetje wijn bijschenken of rondje doen. Ondanks dat binnen anderhalf uur stonden wij weer buiten. Voor ons had het allemaal wat rustiger gemogen. Volgende keer ga ik daar vooraf wel een melding van maken.

Michel op 17 maart 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Hele gezellige avond gehad met heerlijke eten, mooie wijnen en goede bediening. Er werd ook veel gelachen dus ook niet altijd te serieus, dus gewoon een aanrader!
Smaken in balance en porties ook niet teveel of te weinig, plus daarbij wijnen die goed standhouden tussen al de gangen & smaken maken het ‘feestje’ compleet.

Marco op 03 maart 2019

"Compagnon Amsterdam 👌🏻"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Lekker gegeten, 5 ganger werden er 7 met glaasje champagne... vriendelijke bediening, gezellig klein restaurantje echte aanrader...

Steve op 08 februari 2019

"Perfect"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het eten was heerlijk met zeer behoorlijke porties vol,truffel. Bediening vriendelijk en voorkomend. Het kon niet beter.

Elisabeth op 30 mei 2018

"Het was ok."
4.0 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 4

Gister hier geweest voor het eerst, na dat ik goede verhalen had gehoord.
Het viel allemaal erg tegen, de bediening was ok, het eten was ok en de sfeer was ok. Niet slecht niet goed, ok. Waardoor het niet een restaurant is waar ik ooit naar terug zou gaan. De amuse die we kregen was zo klein dat er hem tussen de stenen moesten zoeken en het is toch apart dat als je aangeeft geen orgaan vlees te eten dat er eende lever op je bord ligt. Het kwam een beetje ongeïnteresseerd over. Geen extra uitleg, suggesties voor wijn en maar 1 x de vraag of het lekker was. En bij het afscheid niets.... Misschien komt het door de restaurant week, dat ze er niet heel veel energie en liefde in hebben gestoken, maar het is niet een restaurant die ik iemand aan zou raden.

Krista mol op 22 maart 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Guldehandsteeg 17 1012 RA Amsterdam

Over De Compagnon

Restaurant de Compagnon, gevestigd in een monumentaal grachtenpand, heeft prachtig uitzicht over het water van het Damrak. Het restaurant heeft een klassieke en warme sfeer. Er wordt hier al vanaf 1992 gekookt. 

De keuken is Frans met een persoonlijke eigen draai aan de gerechten. Deze gerechten worden gemaakt met dagverse en pure ingrediënten. Een liefde voor mooie kwalitatieve producten creëert bijzondere gerechten.

Restaurant de Compagnon presenteert een prachtige wijnkaart. Deze behoort met zijn keuze uit zo'n 400 wijnen tot een van de meest uitgebreide en unieke van Nederland, en maakt dat er voor elk gerecht een perfecte begeleiding binnen handbereik is.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Partners

Small 2e5a6373c4
Small b485b2751b
Small 809f32af0d
Small 555c7799b8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden