Knife fork icon red

Restaurant The George (Hotel de Leijhof Oisterwijk)

€ 27,50

3-gangen Chef's lunch

Restaurant The George (Hotel de Leijhof Oisterwijk)

8,9 (19 reviews)

3-gangen Chef's lunch € 27,50

Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Chef's lunch
€ 27,50

Wil jij lekker en voordelig lunchen met de Restaurant Week?

Restaurant Restaurant The George (Hotel de Leijhof Oisterwijk) serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 3-gangen Chef's lunch.

Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Restaurant The George (Hotel de Leijhof Oisterwijk)? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 27,50.

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Chef's diner
€ 31,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Restaurant The George (Hotel de Leijhof Oisterwijk) is geselecteerd als een van de toprestaurants van ons land.

Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Chef's diner bij restaurant Restaurant The George (Hotel de Leijhof Oisterwijk) voor maar € 31,50? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 19 mensen zeggen over Restaurant The George (Hotel de Leijhof Oisterwijk)

8.9
(19 reviews)
Eten
8.8
Service
8.9
Sfeer
9.1
Schrijf een review

"Sfeervol Restaurant"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Onze keuze was een drie gangen diner, het voor- hoofd en nagerecht waren van een uitstekende kwaliteit. De bediening vergat ons te vragen naar de wijnkeuze en de koffie liet wat lang op zich wachten. Maar dat mocht de pret niet drukken en werd later goedgemaakt.

Jgl op 07 oktober 2019
Geverifiëerd

5.3 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 4

Door veel mensen aanbevolen dus nu een keer geprobeerd. Het restaurant ziet er echt mooi uit maar helaas was de gemiddelde leeftijd van de gasten boven de 70 jaar.... de bediening was prima maar bracht niet echt de sfeer van gastvrijheid die je bij zo'n eetgelegenheid verwacht. Het eten was niet heel speciaal en smaakcombinaties flauw. Kortom, voor ons geen tweede keer bij George....

Oisterwijker op 07 oktober 2019
Geverifiëerd

"Lekker maar duur"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

We hebben lekker geluncht, maar 6.50 voor een fles plat water van 0,7 l en 6,00 voor een glas wijn wijn maken het wel erg duur

Lis op 06 oktober 2019
Geverifiëerd

"Goed"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Prijs kwaliteit verhouding goed. Eten prima, niets op aan te merken , een enkele keer verrassend van smaak. Hier kan men in doorgroeien en men zich iets meer in verbeteren zodat het doorgroeit naar de grens van het exclusieve behorend bij de uitstraling die men nastreeft van het restaurant en hotel. Entourage mooi e...

Lees hele review

Prijs kwaliteit verhouding goed. Eten prima, niets op aan te merken , een enkele keer verrassend van smaak. Hier kan men in doorgroeien en men zich iets meer in verbeteren zodat het doorgroeit naar de grens van het exclusieve behorend bij de uitstraling die men nastreeft van het restaurant en hotel. Entourage mooi en sfeer goed. Servicegerichte medewerkers, goed uitleg, ook mbt het wijnarrangement.

Monique en Jos op 01 oktober 2019
Geverifiëerd

"Wisselend "
8.7 Keuken 6 | Service 10 | Sfeer 10

Het is een beetje dubbel om een beoordeling te schrijven!
De ontvangst was goed, het voorgerecht was heerlijk,het hoofdgerecht was een entrecote,het smaakte nergens na en de saus was ook niet lekker. Toen de. Chef het hoorde kwam hij direct en vond het heel vervelend en bood ons een ander gerecht aan ,heel professi...

Lees hele review

Het is een beetje dubbel om een beoordeling te schrijven!
De ontvangst was goed, het voorgerecht was heerlijk,het hoofdgerecht was een entrecote,het smaakte nergens na en de saus was ook niet lekker. Toen de. Chef het hoorde kwam hij direct en vond het heel vervelend en bood ons een ander gerecht aan ,heel professioneel! Dus werd het direct opgelost ,onze complimenten!

Het nagerecht was ook bijzonder.
Maar 7 euro voor een glaasje rosé vind ik over de top.
Wij waren 81 euro kwijt voor een 3 gangen menu met 2 glaasjes witte wijn en een glaasje rosé en zonder koffie !
Dat vind ik flink aan de prijs !

Rina Top op 27 september 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Oisterwijk e.o.

Heusdensebaan 7 5061 PM Oisterwijk

Over Restaurant The George (Hotel de Leijhof Oisterwijk)

Restaurant The George is gevestigd in het Hotel de Leijhof in Oisterwijk. Een zalig ontbijt, een waanzinnige lunch of een hemels diner. Bij restaurant The George wordt je culinair verrast op elk moment van de dag. Diverse gerechten zijn te vinden op de verleidelijke menukaart. Ook kan je bij restaurant The George kiezen voor een wisselend maandmenu of een spannend verrassingsmenu. Ervaar hoe de chef en zijn keukenteam met passie de gerechten bereiden. Laat je helemaal vertroetelen bij restaurant The George!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Oisterwijk e.o.

Partners

Small 4843773eca
Small 641f0f50f7
Small 0626202052
Small 7d70879ff8
1b8800a0be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden