Knife fork icon red

Grand Café Puur

€ 28,50

4-gangen Chef's diner

Grand Café Puur

7,3 (5)

4-gangen Chef's diner € 28,50

Reserveer een tafel

Restaurant Week
4-gangen Chef's diner
€ 28,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.

Restaurant Grand Café Puur serveert een fantastisch 4-gangen Chef's diner.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wil jij lekker genieten van het 4-gangen Chef's diner bij restaurant Grand Café Puur voor maar € 28,50? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over Grand Café Puur

7.3
(5 reviews)
Eten
8.4
Service
6.8
Sfeer
6.6
Schrijf een review

"Beleving"
4.3 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 1

Na dat we met 4e aan onze tafel plaatsnamen heeft het best lang geduurd voor we echt in beeld waren. Er werd geen menukaart uitgedeeld en we vonden ons menu toevallig zelf achter de normale menukaart. De tijd tot aan het voorgerecht duurde erg lang. Er was geen amuse en zelfs om brood moesten we zelf vragen. Er kwamen net 4 kleine stukjes op tafel. Wel werd vooraf medegedeeld dat het toetje caramel zeezout ijs was vervangen door een bolletje roomijs.
Bij de bediening zat geen bezieling en de jongeman had een gezicht of hij alles teveel vond wat wij vroegen. Kortom, zoals het er nu uitziet was dit onze laatste keer.
Als ik uit eten ga, verwacht ik ook een gezellige sfeer en daar was gister geen sprake van. Erg jammer want de kwaliteit van het eten was verders prima.

Monique valk op 01 oktober 2018

"Wet van Murphy"
6.0 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 6

Helaas een aaneenschakeling van vervelende dingen. Geen verse jus, lang wachten op eerste drankje. We kozen voor a la carte. Bestelden brood vooraf. Brood liet lang op zich wachten. Tussendoor tweede witbier kwam zonder schuimkraag aan tafel.Snel daarna drie voorgerechten. 4e was vergeten. Kwam later. Voor ongemak werd een tussengerecht aangeboden, maar vonden we teveel.
Hoofdgerechten waren prima. Een persoon bestelde dessert. Helaas was er dat niet meer. Don 't shoot the Messenger. De bediening deed echt hun best. We kregen een kopje koffie voor alle ongemak. Tja. Veel anders kun je dan niet, of wel......

Pien op 30 september 2018

8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

We hebben hier lekker gegeten! Het was moeilijk kiezen omdat ze een aantal gerechten op de kaart hebben die niet veelvoorkomend zijn, en die we dus wel graag wilden proberen. Wat we uiteindelijk gekozen hebben is prima bevallen! Ook werd er heel prettig gereageerd op speciale wensen.

Leonie op 31 januari 2011

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het eten was heerlijk en de service prima! Echt aan aanrader.

Suzan op 31 januari 2011

7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

Met 2 pers. gegeten. We mochten niet zelf kiezen. Het hoofgerecht was maiskipfilet in parmaham met 4 partjes Rosevalaardappeltjes en een saus van zwarte truffel. In eerste instantie zei de serveerster dat er ook frites bij zat maar later kwam ze dit terugdraaien. We konden het wel bijbestellen. De normale prijs voor dit gerecht was € 13,50 nu dus € 10,- pp. Heerlijk!

E. van Loon op 29 januari 2011

Plattegrond Alle restaurantdeals in Tilburg e.o.

Heuvelpoort 300 5038 DT Tilburg

Over Grand Café Puur

Welkom bij restaurant Puur Mercure te Tilburg

Het zijn de kleine dingen die het doen..... Een fijn gesprek met een vriend, een goed glas wijn, lekkere hapjes en sfeervolle achtergrondmuziek: een volmaakt moment.

Puur Mercure begrijpt waar het leven om gaat. Wij bezorgen u graag een heerlijk ontspannen middag of avond, waar Puur genieten centraal staat.

Puur Mercure is de gezellige brasserie van Mercure Hotel Tilburg Centrum, waar u in een ontspannen sfeer heerlijk kunt lunchen, dineren of borrelen. Onze brasserie is smaakvol ingericht: modern, maar toch huiselijk. Puur Mercure bevindt zich midden op de Heuvel, het centrale plein van Tilburg. Dit benadrukt het levendige, sprankelende en Bourgondische karakter van Puur Mercure.

Wij verwelkomen u graag in onze sfeervolle brasserie. In de zomermaanden kunt u ook een mooie plek op ons zonnige terras uitzoeken.

Enjoy, relax, take your time...

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Tilburg e.o.

Partners

Small 2e5a6373c4
Small b485b2751b
Small 809f32af0d
Small 555c7799b8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden