Reserveer nu voor de nieuwe Nationale Restaurant Week XXL 2022

De Colonie Breda

€€
8,5 (24 reviews)
88% aanbevolen

De Colonie Breda

€€
8,5 (24 reviews)
88% aanbevolen
Restaurant Week XXL

Genoeg keus tijdens de Restaurant Week XXL. Is je favoriete restaurant al volgeboekt? Kijk dan eens voor tafels op door de weekse dagen.

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's van De Colonie Breda

Wat 24 mensen zeggen over De Colonie Breda

8.5 Gebaseerd op 24 reviews. 88% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

Vriendelijke bediening, leuke locatie, lekker eten

Theone Kon op 02 mei 2022
Geverifiëerd

4.7 Keuken 5 | Service 5 | Sfeer 4

Viel tegen stond niet als gereserveerd vroegen voor de serre maar dat kom niet de tijd dat wij er waren stonden 2 tafels leeg en bleven leeg. De kaart voor de restaurantweek was zeer beperkt
Bediening was de drankjes vergeten. Jammer. .

Jack Bastiaanssen op 19 september 2021
Geverifiëerd
Peter van Belle heeft gereageerd op 20 september 2021

Geachte heer Bastiaanssen,
Hartelijk dank voor het invullen van uw review. Wij horen graag feedback van onze gasten, ook als het bezoek onverhoopt niet geheel naar wens geweest is.
Voor zover ik hier kan zien stond uw reservering gewoon genoteerd. Echter begreep ik hier dat men niet direct in de gaten had dat het de restaurantweek betrof en heeft u niet direct het bijbehorende menu in handen gekregen, een misverstand vrees ik. Excuses.
In onze serre is het niet mogelijk alle tafels te gebruiken binnen de geldende afstandsregels, een aantal blijven dus inderdaad ongebruikt. Dit is geen onwil van onze zijde, dit zijn regels vanuit de overheid. Vanuit de restaurantweek organisatie wordt ons gevraagd een 3 gangen menu aan te bieden, binnen dit menu zijn er 3 keuze mogelijkheden per gang. Voor zover ik weet is dit vrij gebruikelijk, ik zal met hen overleggen of meer keuze gewenst is voor volgende edities. Ik heb de collega gesproken die aan uw tafel geweest is, hij gaf inderdaad aan een glas ice-tea vergeten te zijn. Daarvoor mijn excuses. Ik hoop dat u ons in de toekomst nog een kansje zult gunnen, graag tot ziens!


"Heerlijk gegeten!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Restaurant zit een mooi oud gebouw waar ook een hotel in zit. Inrichting is sfeervol. De gerechten waren mooi opgemaakt en smaakten allemaal super. Personeel heel vriendelijk en gastvrij. Voor ons dus zeker voor herhaling vatbaar.

Erna Copier op 07 september 2021
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Erg lekker, ruime porties en super bediening

Derk van der Es op 10 oktober 2020
Geverifiëerd
Peter heeft gereageerd op 10 oktober 2020

Hi Derk, dank voor je lovende review. Graag tot ziens!!


6.0 Keuken 7 | Service 5 | Sfeer 6

Het voor- en nagerecht waren verrassend lekker en spannend. De roodbaarscombinatie smaakte vlak. De steak was goed. De bediening was vriendelijk maar het eerste glas wijn was vergeten en het tweede kwam te laat tijdens het diner (was al bijna op als we hadden doorgegeten).

Kees Duyndam op 13 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Breda e.o.

Toon telefoonnummer

Over De Colonie Breda

In het unieke monumentale pand aan de Grote Markt in Breda vind je restaurant De Colonie. De geweldige ligging met uitzicht op de markt en grote kerk maakt het restaurant een geweldige plek voor een overheerlijke lunch of een geweldig diner. De tijdloze en tegelijkertijd moderne ambiance zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt. Restaurant De Colonie hecht veel waarde aan gastvrijheid, dit merk je meteen door de hoeveelheid persoonlijke aandacht. Het keukenteam zorgt elke dag weer voor unieke culinaire creaties op jouw bord. Kom snel langs bij De Colonie en geniet!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Breda e.o.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden