The Harbour Club Rotterdam

Vis en zeevruchten | €€
8,0 (371 reviews)
89% aanbevolen
Restaurant Week XXL

Genoeg keus tijdens de Restaurant Week XXL. Is je favoriete restaurant al volgeboekt? Kijk dan eens voor tafels op door de weekse dagen.

Wat 371 mensen zeggen over The Harbour Club Rotterdam

8.0 Gebaseerd op 371 reviews. 89% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Subliem!"
9.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 8

Werkelijk geweldig goed eten - niet alleen mooie opgemaakt, maar zo ontzettend lekker! ♡

Bliss op 27 november 2022
Geverifiëerd

"Heerlijke eten maar wat een slechte service."
5.7 Keuken 10 | Service 1 | Sfeer 6

Vanavond wezen eten voor de 2e keer. Laatste keer was op 8 september en toen heb ik met mijn vrouw erg genoten van het eten en de service.
Vanavond was dit echter integendeel.
Op de verjaardag van mijn vrouw notabene werden wij bediend door een opdringerige ober die ons op een aparte en onbeleefde manier behandeld...

Lees hele review

Vanavond wezen eten voor de 2e keer. Laatste keer was op 8 september en toen heb ik met mijn vrouw erg genoten van het eten en de service.
Vanavond was dit echter integendeel.
Op de verjaardag van mijn vrouw notabene werden wij bediend door een opdringerige ober die ons op een aparte en onbeleefde manier behandelde. Hij sprak mij op een onfatsoenlijke manier aan en reageerde apart op het feit dat mijn vrouw geen alcohol wilde drinken. (Mijn vrouw is 8 maanden zwanger).
Verder op de avond als wij iets wilde bestellen gaf hij bij sommige gerechten aan dat het gewoon weg niet lekker is dus dat we het beter niet konden nemen. (oftewel ga voor de duurdere gerechten).
Ik vind dit erg jammer want hierdoor hebben we niet de goede ervaring gehad die we voorheen wel hebben gehad en hiermee wil ik ook laten weten dat de service dus bij bepaalde obers echt beter moet.
Verder was het eten goed en het vlees ook goed doorbakken zoals gevraagd.
Enkel de manier van behandelen vind ik niet kunnen. Zeker niet bij de Harbour Club.

Arjen op 19 november 2022

"Voor herhaling vatbaar!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een heerlijke sfeer bij The Harbour Club. Het eten was heerlijk en precies op de juiste temperatuur. De service was uitstekend. We hebben fik 3 uren binnen gezeten, puur omdat we niet doorhadden dat de tijd zo snel was voorbij gevlogen. Aanrader!

Rashmi (2 reviews) op 20 oktober 2022
Geverifiëerd

"Viering van ons 44 jarige huwelijksdag"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Als verrassing voor mijn vrouw voor ons 44 jarige huwelijksdag, hebben wij heel lekker gegeten in een warme en gezellige zaak met zeer vriendelijk en beleefd personeel.

Peter Van der Winden op 14 oktober 2022
Geverifiëerd

"Super "
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Heel erg lekker

Anita Dekkers op 10 oktober 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over The Harbour Club Rotterdam

Keuken: Vis en zeevruchten

In het bruisende Rotterdam bevindt zich restaurant The Harbour Club Rotterdam. In een ruim honderd jaar oude villa kan je ontspannen van een fantastische sfeer met een moderne twist. Met een prachtig uitzicht op de Euromast, vanaf zowel het terras als binnen, kan je genieten van overheerlijke gerechten die met passie geserveerd worden. Er wordt gebruik gemaakt van verse magnifieke producten wat zorgt voor een sublieme smaaksensatie.

Wil jij ook kennis maken met de overheerlijke gerechten en genieten van het fenomenale uitzicht bij restaurant The Harbour Club Rotterdam?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden