Knife fork icon red

Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof

€ 28,50

4-gangen Chef's diner

Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof

7,0 (4)

4-gangen Chef's diner € 28,50

Reserveer een tafel

Restaurant Week
4-gangen Chef's diner
€ 28,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.

Restaurant Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof serveert een fantastisch 4-gangen Chef's diner.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wil jij lekker genieten van het 4-gangen Chef's diner bij restaurant Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof voor maar € 28,50? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof

7.0
(4 reviews)
Eten
7.0
Service
7.5
Sfeer
6.5
Schrijf een review

6.0 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 4

lekker gegeten alleen jammer dat er niet werd gevraagd of we water wilden.

Jozef op 15 juli 2019

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

De sfeer en de service van Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche hof is heel goed, dus voor herhaling vatbaar. Omdat ik een diningCity restaurant dinercheque had, was ik in de veronderstelling dat ik voor beide personen een korting zou krijgen van € 20,--. Dit staat ook niet voldoende beschreven op de voucher zelf. Maar ik vond het feit dat de Manager even bij ons langs kwam om dit bespreken, heel positief. Ook hij concludeerde, dat dit beter bij de voorwaarden vermeldt zou moeten worden. Achteraf besef ik ook wel, dat 2 maal een korting van € 20,-- teveel van het goede zou zijn.

Mevr. Yvonne Koster op 17 april 2019

9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

ALLES WAS PRIMA.ER WAS ALLEEN EEN MISVERSTAND OVER DE PRIJS. HET ZOU BETER ZIJN ALS DIningcity duidelijk in zijn voorwaarden schrijft dat alleen de korting van € 20,-- alleen geldt voor de 1e persoon. De 2e persoon moet wel het volle bedrag betalen. OOK VOLGENS DE MANAGER VAN HET FLETCHER HOTEL EN RESTAURANT VINDT HET MISLIJDEND. Groeten Yvonne Koster

Yvonne Koster op 22 maart 2019

4.0 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 4

Kennelijk was er iets verkeerd gegaan met de actie en wist men niet dat wij zouden komen. Kan gebeuren, maar laat het dan niet zo aan de gasten merken (op aardige receptioniste na). Eten zou wat ons betreft volle prijs niet waard zijn geweest. We hadden slechts beperkt keuze - ook wel logisch met zo'n actie - maar wel heel standaard. De gerechten smaakten op zich prima. Verder werden er wat vage kosten aan factuur toegevoegd, het was slechts 3 euro extra, dus daar zeg je dan niets van, maar dat doet wel afbreuk. Type restaurant waar je in de zomer op een mooie dag waarschijnlijk meer geniet van omgeving, maar verder geen aanrader.

Wil op 17 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Berg en Dal e.o.

Zevenheuvelenweg 48A 6571 CK Berg en Dal

Over Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof

Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof | Restaurant Berghof

Neem plaats in het moderne à la carte restaurant met uitzicht op het prachtige landgoed. Geniet van de culinaire gerechten die de chef-kok voor u bereidt. De gerechten worden bereid met verse seizoens- en streekgebonden producten. Na het diner kunt u plaats nemen op het dakterras met panoramisch uitzicht.

Dit sfeervolle restaurant is ook uitermate geschikt voor een heerlijke kop koffie, uitgebreid ontbijtbuffet, lekkere lunch of gezellige High Tea.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Berg en Dal e.o.

Partners

Small 2e5a6373c4
Small b485b2751b
Small 809f32af0d
Small 555c7799b8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden