Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 59,90
Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?
Restaurant Damianz - het Arresthuis serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 4-gangen Gault&Millau lunch.
Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Damianz - het Arresthuis? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 59,90.
Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 59,90
Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?
Restaurant Damianz - het Arresthuis serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 4-gangen Gault&Millau lunch.
Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Damianz - het Arresthuis? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 59,90.
Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEERWat 622 mensen zeggen over Damianz - het Arresthuis
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Hier gaan we naar toe om onszelf te verwennen en om te verwonderen
Heerlijk
We kozen dit restaurant voor onze 9e huwelijksverjaardag en het was fantastisch!
Een 4-gangen lunchmenu vergezeld met heerlijke (en verrassende) wijnen. Gestart met heerlijke hapjes, daarna de 4 gangen. Iedere keer weer een feestje op het bord en in je mond. Top!
Heerlijk gegeten in een prachtige ambiance met vriendelijke en professionele bediening. Wij komen zeker weer terug.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Roermond e.o.
Over Damianz - het Arresthuis
Keuken: Frans
Crimineel lekker eten op een unieke locatie in Roermond. De vroegere gevangenis van Roermond is omgetoverd tot een prachtig hotel met een culinair restaurant genaamd Damianz. Tegenwoordig zwaait Chef-kok Jeroen van Gansewinkel de scepter in het restaurant met crimineel goede passie en dagverse producten. Laat u verrassen met een avondvullend programma met, amuses, fingerfoods en verschillende heerlijke gerechten.