Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 59,90
Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?
Restaurant Damianz - het Arresthuis serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 4-gangen Gault&Millau lunch.
Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Damianz - het Arresthuis? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 59,90.
Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEERWat 626 mensen zeggen over Damianz - het Arresthuis
Eten | |
Service | |
Sfeer |
25 maart gaan eten volgens het restaurant week concept, een 3 gangen menu.
Heerlijk gegeten met in het begin en tussendoor allerlei amuses. Een waar genot om deze verschillende smaken uit te proberen. Op en top, bediening, keuken en Ambiance. Wat een super complex hebben ze ervan gemaakt.
Wij hebben in ieder geval met volle teugen genoten.
Heerlijk gegeten bij Damianz. Goede service en ook voor iedere gang keuze uit twee opties. Enige minpuntje was dat het iets fris was op de bank voor het raam. Verder niks op de gehele avond aan te merken.
Afgelopen weekend gegeten bij Damianz en van het begin tot het eind genoten van alle heerlijke gerechten die ons werden voorgezet. De smaak combinaties en presentatie waren helemaal af.
Complimenten voor chefkok Raoel Bijlmakers en zijn team.
Super avondje uit. Heerlijke gerechten en mooie ambiance. Helaas lieten de koffie en rekening erg lang op zich wachten.
Super lekker gegeten, groot compliment voor de chefkok Raoul Bijlmakers en zijn hele keukenbrigade.
De bediening/service was uitstekend, perfect.
Top restaurant......
JP Wertz
Plattegrond Alle restaurantdeals in Roermond e.o.
Over Damianz - het Arresthuis
Keuken: Frans
Crimineel lekker eten op een unieke locatie in Roermond. De vroegere gevangenis van Roermond is omgetoverd tot een prachtig hotel met een culinair restaurant genaamd Damianz. Tegenwoordig zwaait Chef-kok Jeroen van Gansewinkel de scepter in het restaurant met crimineel goede passie en dagverse producten. Laat u verrassen met een avondvullend programma met, amuses, fingerfoods en verschillende heerlijke gerechten.