Restaurant Week
9-gangen Michelin lunch
€ 75,-
De Rozario* is met recht bekroond met 1 Michelinster en behoort hiermee tot de elite in de restaurantwereld.
De Rozario* serveert nu een voortreffelijke 9-gangen Michelin lunch voor slechts € 75,-.
Wil jij ook graag een culinair hoogtepunt bereiken? Reserveer dan snel deze verrukkelijke 9-gangen Michelin lunch!
Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
9-gangen Michelin diner
€ 75,-
Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant De Rozario* is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.
Wil jij lekker genieten van het 9-gangen Michelin diner bij restaurant De Rozario* voor maar € 75,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEERWat 204 mensen zeggen over De Rozario*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Geweldig goeie lunch gehad 🤍. Alle smaken in de gerechtjes, de lekkere sfeer, het enthousiaste personeel, de wijnen, alles klopte. Dit restaurant staat zonder twijfel in mijn top 3 restaurants van Nederland 🥂
Verrassend, heerlijk eten, fijne bediening in een originele ruimte waar je eindelijk weer eens niet boven op elkaar zit. We hebben genoten!
Informeel en persoonlijk, maar tegelijk professioneel. Intens genoten van de sensatie van smaken en de passie waarmee Jermain en zijn team het restaurant in een ervaring omtoveren.
Het eten was uitstekend en het personeel, inclusief de chef, gaven ons een gevoel van thuiskomen!
Een hele goede eerste kennismaking, leuke ontspannen sfeer, goede bediening en heerlijk eten. Een absolute aanrader!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Helmond e.o.
Over De Rozario*
Spannend, verrassend en werelds. De gerechten van De Rozario schudden je wakker en zetten je op het puntje van je stoel. Geen beperkingen, vol passie en opvallend puur. Laat je inspireren.
Koken met het hoofd en met het hart. Grenzen overschrijden en spelen met gevoel en smaak. Een eigen signatuur. Een eigen visie. Van schetsen tot koken. Van proeven tot beleven. Gerechten met een ziel en een verhaal. Elk gerecht is uniek en wordt begeleid door een speciale selectie wijnen of sprankelende cocktails.
Jermain leerde het vak pas op latere leeftijd kennen. Op z'n 21ste begint hij als gastheer en wordt verliefd op het vak. De eerste serieuze stappen zet hij op 25 jarige leeftijd in de keuken. Van restaurants De Raymaert en 't Parlement belandt hij in 2- sterrenzaak de Lindehof in Nuenen. Zijn talent wordt ontdekt door Soenil Bahadoer en zonder diploma's schopt hij het tot chef de partie. In 2014 wordt hij Variatiechef van het Jaar. Jermain kookt vanuit zijn gevoel en net zoals het leven kan dat elke dag anders zijn.