Restaurant Week
9-gangen Michelin diner
€ 75,-
Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant De Rozario* is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.
Wil jij lekker genieten van het 9-gangen Michelin diner bij restaurant De Rozario* voor maar € 75,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
9-gangen Michelin lunch
€ 75,-
De Rozario* is met recht bekroond met 1 Michelinster en behoort hiermee tot de elite in de restaurantwereld.
De Rozario* serveert nu een voortreffelijke 9-gangen Michelin lunch voor slechts € 75,-.
Wil jij ook graag een culinair hoogtepunt bereiken? Reserveer dan snel deze verrukkelijke 9-gangen Michelin lunch!
Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERWat 209 mensen zeggen over De Rozario*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Kijk zo kan het ook. Erg hoge kwaliteit en gedurfde combinaties. Hebben genoten van de ontspannen sfeer de goede service en uitleg en natuurlijk het bijzondere eten. Een passende wijnarrangement was een heerlijke toevoeging, waardoor de avond af was. Well done!
Het is dat ik beter weet. Dit was niet mijn eerste bezoek aan De Rozario, dus de verwachtingen op een heerlijke beleving waren hoog. We hebben best lekker gegeten, maar miste helaas wel dat 'extra' wat je wel verwacht in een Michelin restaurant. Zowel qua eten als ook de service. We hebben geen advies gekregen voor ...
Lees hele reviewHet is dat ik beter weet. Dit was niet mijn eerste bezoek aan De Rozario, dus de verwachtingen op een heerlijke beleving waren hoog. We hebben best lekker gegeten, maar miste helaas wel dat 'extra' wat je wel verwacht in een Michelin restaurant. Zowel qua eten als ook de service. We hebben geen advies gekregen voor wijnen bij onze gerechten, dat scheelde dit keer aanzienlijk op de rekening al had ik graag bij elk gerecht een passende wijn gedronken. We hadden vervoer geregeld. Uiteindelijk (maar) één glaasje wijn gedronken, verder is er niets meer gevraagd. Daarnaast waren wij op een tijdstip aan het eten, waarop het restaurant blijkbaar ook voorbereid moest worden op de gasten voor de avond. Er werd om ons heen gepoetst, gestreken en er was iemand druk met de bloemen. Dat maakte erg onrustig. Oké, we hadden via de restaurantweken gereserveerd, al zou dat niet uit moeten maken. De steak tartare met verfijnde twist is het benoemen waard en voor ons het hoogtepunt, die was fantastisch!
Vanaf de binnenkomst tot je weer naar huis gaat is een belevenis. Bijzonder vriendelijk personeel, je voelt je er meteen thuis. Het eten is overheerlijk en echt een sensatie. Het werd een avond om nooit te vergeten
Opnieuw fantastisch gegeten met sensationele smaken en mooie bijpassende wijnen in een bijzonder gezellige ambiance. Alles past hier tot in de details. Op en top genieten! We komen zeker weer terug.
Heerlijk gegeten in een fijne ambiance. Verrassende combinaties en ingrediënten, bijv. de buikspek popcorn bij het toetje.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Helmond e.o.
Over De Rozario*
Spannend, verrassend en werelds. De gerechten van De Rozario schudden je wakker en zetten je op het puntje van je stoel. Geen beperkingen, vol passie en opvallend puur. Laat je inspireren.
Koken met het hoofd en met het hart. Grenzen overschrijden en spelen met gevoel en smaak. Een eigen signatuur. Een eigen visie. Van schetsen tot koken. Van proeven tot beleven. Gerechten met een ziel en een verhaal. Elk gerecht is uniek en wordt begeleid door een speciale selectie wijnen of sprankelende cocktails.
Jermain leerde het vak pas op latere leeftijd kennen. Op z'n 21ste begint hij als gastheer en wordt verliefd op het vak. De eerste serieuze stappen zet hij op 25 jarige leeftijd in de keuken. Van restaurants De Raymaert en 't Parlement belandt hij in 2- sterrenzaak de Lindehof in Nuenen. Zijn talent wordt ontdekt door Soenil Bahadoer en zonder diploma's schopt hij het tot chef de partie. In 2014 wordt hij Variatiechef van het Jaar. Jermain kookt vanuit zijn gevoel en net zoals het leven kan dat elke dag anders zijn.