Restaurant Week
15-gangen Gault&Millau Tasting menu
€ 117,50
Tijdens de Nationale Restaurant Week serveren toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.
Met dit keer een spannende culinaire twist… Tijdens deze editie serveert restaurant Wolf Atelier namelijk ook een speciaal luxe menu!
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant Wolf Atelier is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.
Wil jij lekker genieten van het 15-gangen Gault&Millau Tasting menu bij restaurant Wolf Atelier voor maar € 117,50? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEERWat 349 mensen zeggen over Wolf Atelier
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Dineren op een unieke locatie is dit zeker. Mooi menu aangevuld met mooie wijnen en afgemaakt met goede bediening.
We zaten op een mooi plekje, bij het raam en veel licht, het eten was heelijk, de bediening alleraardigst, maar bij elk gerecht uitleg van een paar minuten is strontvervelend, je onthoudt het ook niet, een keer leuk en daarna niet meer, zet het op papier dan kun je het lezen of niet en dan beklijft het ook, je merk...
Lees hele reviewWe zaten op een mooi plekje, bij het raam en veel licht, het eten was heelijk, de bediening alleraardigst, maar bij elk gerecht uitleg van een paar minuten is strontvervelend, je onthoudt het ook niet, een keer leuk en daarna niet meer, zet het op papier dan kun je het lezen of niet en dan beklijft het ook, je merkte ook dat ze er zelf moe van werd, een soort van lecture, daarnaast roken de glazen naar afwaswater en was het veels te duur, 9 euro voor een glaasje wijn absurd, de ambiance en ruimte verder prima, veel licht, leuk om de koks te zien en de tafels niet te dicht op elkaar en geen geluidsoverlast van stemmen etc.
Good service in a great location. Wolf Atelier never seems to disappoint. Special compliments to Roderick who is an excellent host.
Mooie bijzondere gerechten
Wir sind schon zum 3. Mal hier und wieder begeistert!
Absolutes Lieblingslokal! Jedes Mal sind wir beim 15 Gänge Menu gebannt, wie gut und entspannt das Zusammenspiel in der Küche aber auch im Service funktioniert.
Professionelle Arbeit ohne jegliche Hektik.
Das Essen begeistert uns immer wieder aufs Neue! 15 kös...
Wir sind schon zum 3. Mal hier und wieder begeistert!
Absolutes Lieblingslokal! Jedes Mal sind wir beim 15 Gänge Menu gebannt, wie gut und entspannt das Zusammenspiel in der Küche aber auch im Service funktioniert.
Professionelle Arbeit ohne jegliche Hektik.
Das Essen begeistert uns immer wieder aufs Neue! 15 köstliche abwechslungsreiche perfekt angerichtet Geschmackshappen, sodass wir letztendlich sehr lecker satt aber keinesfalls übersättigt waren!
Wir werden wieder kommen und uns erneut wochenlang vorher drauf freuen!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Wolf Atelier
Keuken: Frans
De zeer gedreven 31-jarige chef-kok Michael Wolf (Oud Sluis***, Vila Joya** en Envy) opende op 21 juni 2015 officieel zijn Wolf Atelier. Hij doet dit in een grote glazen ruimte die rust op een uit 1920 stammende spoorbrug, direct gelegen naast het Centraal Station van Amsterdam.
Waarom een ‘Atelier’? Omdat Michael Wolf zichzelf iedere dag opnieuw zal uitdagen om vernieuwende gerechten te creëren. Hier streeft hij er naar om zijn gasten keer op keer, een in alle opzichten optimale eetervaring te bezorgen.
Wolf Atelier is licht en ruim opgezet. De monumentale spoorbrug heeft een industrieel ontwerp en is voorzien van 80 hoge glazen ramen. Hierdoor biedt het atelier een 360 graden uitzicht over Amsterdam. Door de grote hoeveelheid planten en aardetinten heeft het iets weg van een urban garden. De open keuken en kleine chef’s table zorgen ervoor dat Michael Wolf continue in contact is met zijn gasten.
Het menu bevat twee hoofdsecties. In de zogenaamde ‘Galerij’ staat een selectie van Michael Wolf’s huidige signature dishes zoals ‘Gelakt buikspek met gebakken langoustine, wortelcrème en een jus van specerijen’. In de sectie ‘Atelier’ experimenteert, innoveert en test hij gerechten uit. Na feedback van zijn gasten blijven de allerbeste gerechten over. Deze zullen vervolgens worden opgenomen in de ‘Galerij’.
Michael Wolf; ‘Dit atelier is stoer en lekker grootstedelijk, de perfecte setting om op zoek te gaan naar mijn perfectie. Werkelijk alles moet kloppen. Niet alleen het eten en de wijn, ook de ambiance, de muziek, de bediening en de cocktails die elk een eigen verhaal vertellen. Ik kan nu nog niet inschatten of ik te veel van mezelf en mijn team vraag. Het enige dat nu telt is dat ik hier vanaf mijn vijftiende naar toe heb geleefd en niet kan wachten om te beginnen!’