Restaurant Week
5-gangen Chef's diner
€ 64,95
Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant Wolf Atelier is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.
Wil jij lekker genieten van het 5-gangen Chef's diner bij restaurant Wolf Atelier voor maar € 64,95? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
5-gangen Chef's lunch
€ 54,95
Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?
Restaurant Wolf Atelier serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 5-gangen Chef's lunch.
Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Wolf Atelier? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 54,95.
Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
15-gangen Tasting menu
€ 99,-
Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant Wolf Atelier is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.
Wil jij lekker genieten van het 15-gangen Tasting menu bij restaurant Wolf Atelier voor maar € 99,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEERWat 306 mensen zeggen over Wolf Atelier
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wij hadden het 15-gangen menu en wij waren zeer verrast door de enorme veelzijdigheid van de smaken en gerechten. De bediening was informeel en prettig. Het restaurant was vol, maar niet te druk. Wij zouden dit restaurant aan iedereen die van goed dineren houdt zeker aanraden!
Top avond
Top eten
Top drank
Top personeel
Top locatie
Top 15 taste menu
Na jaren een bezoek aan Wolf atelier op de d wensenlijst te hebben gehad was het dan eindelijk zover. Tot in de puntjes georganiseerd, vriendelijke mensen en heerlijke gerechten. Een aanrader
Absolutely great for a cozy romantic dinner. Great foo, atmosphere and service
👍🏻👍🏻👍🏻
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Wolf Atelier
Keuken: Frans
De zeer gedreven 31-jarige chef-kok Michael Wolf (Oud Sluis***, Vila Joya** en Envy) opende op 21 juni 2015 officieel zijn Wolf Atelier. Hij doet dit in een grote glazen ruimte die rust op een uit 1920 stammende spoorbrug, direct gelegen naast het Centraal Station van Amsterdam.
Waarom een ‘Atelier’? Omdat Michael Wolf zichzelf iedere dag opnieuw zal uitdagen om vernieuwende gerechten te creëren. Hier streeft hij er naar om zijn gasten keer op keer, een in alle opzichten optimale eetervaring te bezorgen.
Wolf Atelier is licht en ruim opgezet. De monumentale spoorbrug heeft een industrieel ontwerp en is voorzien van 80 hoge glazen ramen. Hierdoor biedt het atelier een 360 graden uitzicht over Amsterdam. Door de grote hoeveelheid planten en aardetinten heeft het iets weg van een urban garden. De open keuken en kleine chef’s table zorgen ervoor dat Michael Wolf continue in contact is met zijn gasten.
Het menu bevat twee hoofdsecties. In de zogenaamde ‘Galerij’ staat een selectie van Michael Wolf’s huidige signature dishes zoals ‘Gelakt buikspek met gebakken langoustine, wortelcrème en een jus van specerijen’. In de sectie ‘Atelier’ experimenteert, innoveert en test hij gerechten uit. Na feedback van zijn gasten blijven de allerbeste gerechten over. Deze zullen vervolgens worden opgenomen in de ‘Galerij’.
Michael Wolf; ‘Dit atelier is stoer en lekker grootstedelijk, de perfecte setting om op zoek te gaan naar mijn perfectie. Werkelijk alles moet kloppen. Niet alleen het eten en de wijn, ook de ambiance, de muziek, de bediening en de cocktails die elk een eigen verhaal vertellen. Ik kan nu nog niet inschatten of ik te veel van mezelf en mijn team vraag. Het enige dat nu telt is dat ik hier vanaf mijn vijftiende naar toe heb geleefd en niet kan wachten om te beginnen!’