Knife fork icon red
Speciale editie Restaurant Week XXL - Klik hier voor alle aanbevolen toprestaurants - Reserveer snel

Wolf Atelier

€ 31,50

3-gangen Chef's diner

Wolf Atelier

8,9 (181 reviews)

3-gangen Chef's diner € 31,50

Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Chef's diner
€ 31,50

Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Wolf Atelier is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.

Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Chef's diner bij restaurant Wolf Atelier voor maar € 31,50? Reserveer dan nu!

Let op! Wegens de huidige maatregelen is het aantal Restaurant Week tafels beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 181 mensen zeggen over Wolf Atelier

8.9
(181 reviews)
Eten
9.3
Service
8.7
Sfeer
8.6
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Maandagavond in het kader van de restaurantweek bij Wolf Atelier gegeten. Wij eten hier een paar keer per jaar en zijn telkens weer verrast door het geweldige eten en de heerlijke bijpassende wijnen.
En de prachtige locatie is dan de kers op de taart.

Welmer op Vandaag
Geverifiëerd

"Alles klopt! "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Al veel gehoord over Wolf Atelier, tijd om het zelf te ervaren. Prachtig mooi opgemaakte gerechten die uitblonken in heerlijke en vooral verrassende smaak combinaties uitgeserveerd door deskundige attente en vriendelijke bediening. Een avondje uit bij Wolf Atelier is verwend worden en een feestje voor jezelf en je tafelgenoten! Wij komen terug!

Small 12c829ca61
Ronald Bonnema op Vandaag
Geverifiëerd

9.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 8

AMAZING food, service and people! all the food was sensational, great flavours - nothing like we have ever tried! a must go to place!!!

Zoe Print op Gister
Geverifiëerd

"Goddelijk & tongstrelend"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Zonder hoge verwachtingen méér dan verrast. Iedere gang een smaak suprise, de Spaanse Albariño wijn een topper & de gastvrouw & heer bijzonder proffesioneler & vriendelijk!

Small 165e96e94e Small 94f9556c22 Small 2bf7a1c4c7 Small 08f9a4cb1c Small 9e515418a6
B.E.T.M. van der Meulen op Gister
Geverifiëerd

8.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 6

.

Sannie Schnoink op Gister
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Westerdoksplein 20-brug 1013 AZ Amsterdam

Over Wolf Atelier

De zeer gedreven 31-jarige chef-kok Michael Wolf (Oud Sluis***, Vila Joya** en Envy) opende op 21 juni 2015 officieel zijn Wolf Atelier. Hij doet dit in een grote glazen ruimte die rust op een uit 1920 stammende spoorbrug, direct gelegen naast het Centraal Station van Amsterdam.

Waarom een ‘Atelier’? Omdat Michael Wolf zichzelf iedere dag opnieuw zal uitdagen om vernieuwende gerechten te creëren. Hier streeft hij er naar om zijn gasten keer op keer, een in alle opzichten optimale eetervaring te bezorgen.

Wolf Atelier is licht en ruim opgezet. De monumentale spoorbrug heeft een industrieel ontwerp en is voorzien van 80 hoge glazen ramen. Hierdoor biedt het atelier een 360 graden uitzicht over Amsterdam. Door de grote hoeveelheid planten en aardetinten heeft het iets weg van een urban garden. De open keuken en kleine chef’s table zorgen ervoor dat Michael Wolf continue in contact is met zijn gasten.

Het menu bevat twee hoofdsecties. In de zogenaamde ‘Galerij’ staat een selectie van Michael Wolf’s huidige signature dishes zoals ‘Gelakt buikspek met gebakken langoustine, wortelcrème en een jus van specerijen’. In de sectie ‘Atelier’ experimenteert, innoveert en test hij gerechten uit. Na feedback van zijn gasten blijven de allerbeste gerechten over. Deze zullen vervolgens worden opgenomen in de ‘Galerij’.

Michael Wolf; ‘Dit atelier is stoer en lekker grootstedelijk, de perfecte setting om op zoek te gaan naar mijn perfectie. Werkelijk alles moet kloppen. Niet alleen het eten en de wijn, ook de ambiance, de muziek, de bediening en de cocktails die elk een eigen verhaal vertellen. Ik kan nu nog niet inschatten of ik te veel van mezelf en mijn team vraag. Het enige dat nu telt is dat ik hier vanaf mijn vijftiende naar toe heb geleefd en niet kan wachten om te beginnen!’

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
C3d948078a

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden