Reserveer nu voor de nieuwe Nationale Restaurant Week 2023!

Wolf Atelier

Frans | €€
9,1 (336 reviews)
97% aanbevolen

15-gangen Gault&Millau Tasting menu € 110,-

Wolf Atelier

Frans | €€
9,1 (336 reviews)
97% aanbevolen

15-gangen Gault&Millau Tasting menu € 110,-

Restaurant Week
15-gangen Gault&Millau Tasting menu
€ 110,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week serveren toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.

Met dit keer een spannende culinaire twist… Tijdens deze editie serveert restaurant Wolf Atelier namelijk ook een speciaal luxe menu!

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Wat 336 mensen zeggen over Wolf Atelier

9.1 Gebaseerd op 336 reviews. 97% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Wolf Atelier"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Leuke en goede afwisseling van creatieve gerechten.

Antoon op 02 september 2023
Geverifiëerd

"15 course dinner "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Perfect experience

Fernando op 16 augustus 2023
Geverifiëerd

"Bediening en eten met een gouden randje"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Op aanraden van onze zoon gingen we met 6p voor het 15 gangen diner. Wat een culinair feestje is dat. Super tafel met uitzicht op de geoliede machine in de keuken. Ongekende gastvrijheid en service erbovenop geeft het een 9++ met een gouden griffel. Veel personeel per tafel die nauwelijks iets over het hoofd ziet. B...

Lees hele review

Op aanraden van onze zoon gingen we met 6p voor het 15 gangen diner. Wat een culinair feestje is dat. Super tafel met uitzicht op de geoliede machine in de keuken. Ongekende gastvrijheid en service erbovenop geeft het een 9++ met een gouden griffel. Veel personeel per tafel die nauwelijks iets over het hoofd ziet. Bijzonder knap. Hidde (naam maar gevraagd) voert de blauwe brigade zeer professioneel aan en is bovendien een kundig sparringpartner als het gaat om de wijnen. Allemaal raak wat echt bijzonder is. Mis deze parel niet collega inwoners van Amsterdam eo en bezoekers van verder weg.

Hoits op 13 augustus 2023
Geverifiëerd

"Aanrader!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Prachtige locatie, super gastvrije ontvangst (niets moet en alles mag!) en het eten is zalig! Terwijl ik nog zat te denken om een glas rode wijn te bestellen kwam de ober aan de tafel en vroeg of ik misschien bij de laatste gangen een rode wijn wilde; fantastisch!!

Wilm@ op 12 augustus 2023
Geverifiëerd

"Fantastisch"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een fantastische ervaring. Alles was perfect. Nog nooit zo lekker gegeten en alles eromheen wat betreft bediening en sfeer klopte helemaal.

Tony de Ruyter op 12 augustus 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Wolf Atelier

Keuken: Frans

De zeer gedreven 31-jarige chef-kok Michael Wolf (Oud Sluis***, Vila Joya** en Envy) opende op 21 juni 2015 officieel zijn Wolf Atelier. Hij doet dit in een grote glazen ruimte die rust op een uit 1920 stammende spoorbrug, direct gelegen naast het Centraal Station van Amsterdam.

Waarom een ‘Atelier’? Omdat Michael Wolf zichzelf iedere dag opnieuw zal uitdagen om vernieuwende gerechten te creëren. Hier streeft hij er naar om zijn gasten keer op keer, een in alle opzichten optimale eetervaring te bezorgen.

Wolf Atelier is licht en ruim opgezet. De monumentale spoorbrug heeft een industrieel ontwerp en is voorzien van 80 hoge glazen ramen. Hierdoor biedt het atelier een 360 graden uitzicht over Amsterdam. Door de grote hoeveelheid planten en aardetinten heeft het iets weg van een urban garden. De open keuken en kleine chef’s table zorgen ervoor dat Michael Wolf continue in contact is met zijn gasten.

Het menu bevat twee hoofdsecties. In de zogenaamde ‘Galerij’ staat een selectie van Michael Wolf’s huidige signature dishes zoals ‘Gelakt buikspek met gebakken langoustine, wortelcrème en een jus van specerijen’. In de sectie ‘Atelier’ experimenteert, innoveert en test hij gerechten uit. Na feedback van zijn gasten blijven de allerbeste gerechten over. Deze zullen vervolgens worden opgenomen in de ‘Galerij’.

Michael Wolf; ‘Dit atelier is stoer en lekker grootstedelijk, de perfecte setting om op zoek te gaan naar mijn perfectie. Werkelijk alles moet kloppen. Niet alleen het eten en de wijn, ook de ambiance, de muziek, de bediening en de cocktails die elk een eigen verhaal vertellen. Ik kan nu nog niet inschatten of ik te veel van mezelf en mijn team vraag. Het enige dat nu telt is dat ik hier vanaf mijn vijftiende naar toe heb geleefd en niet kan wachten om te beginnen!’

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden