Knife fork icon red

Brouwerskolkje Exclusief

€ 29,50

2-gangen Chef's lunch + koffie en friandises

Brouwerskolkje Exclusief

6,9 (5)

2-gangen Chef's lunch + koffie en friandises € 29,50

Reserveer een tafel

Restaurant Week
2-gangen Chef's lunch + koffie en friandises
€ 29,50

Wil jij lekker en voordelig lunchen met de Restaurant Week?

Restaurant Brouwerskolkje Exclusief serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 2-gangen Chef's lunch + koffie en friandises.

Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Brouwerskolkje Exclusief? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 29,50.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over Brouwerskolkje Exclusief

6.9
(5 reviews)
Eten
6.2
Service
6.6
Sfeer
8.0
Schrijf een review

"Heerlijk gelunched met de familie"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Met de familie heerlijk gelunched in een lommerrijke omgeving. Bediening helemaal top.

Nico Reinders op 02 september 2019

5.3 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 6

Ondanks dat ik het gemeld had en ze het wel gelezen hadden was er totaal geen rekening gehouden dat ik glutenvrij eet erg teleurstellend

M.van Dijk-Wallig op 28 maart 2019

7.3 Keuken 4 | Service 8 | Sfeer 10

Het viel ons tegen. Het diner bestond uit 2 amuses (een eerst moeten terugsturen omdat de bitterbal koud was), een voorgerecht, hoofdgerecht en koffie met koekjes en chocolade. Geen nagerecht dus. Ik merk dat een restaurant, ik neem aan om prijstechnische redenen, andere gerechten voorzet dan normaal. Ook hier. Dan wordt er geëxperimenteerd en dat was niet erg geslaagd. We vonden het niet zo lekker, alle 4 de eters.
Ik heb besloten niet meer mee te doen aan de restaurantweek. Het idee om eens een ander restaurant te proberen is wat mij betreft mislukt. Ik doe er al een paar jaar aan mee maar het is nog maar 1 maal echt goed geweest.

CT op 19 maart 2019

"Verrassing "
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Leuk om tijdens de restaurantweek iets nieuws uit te proberen. Wat een goede ervaring. We gingen voor de lunch. Was verrassend en lekker. Ook de bediening was buitengewoon vriendelijk. Sfeer prima. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

Con op 16 maart 2019

"Teleurstelling geen goede prijs/kwaliteitverhouding"
4.0 Keuken 3 | Service 3 | Sfeer 6

Het was een zonnige herfstige dag en wij kozen er dan ook voor om buiten op het terras te zitten. De locatie is prachtig, omringd door bomen midden in het groen.Wij hadden een driegangen lunch via de restaurantweek. Dit was helaas een grote teleurstelling. Het eten was niet bijzonder, door de toevoeging op de naam; “exclusief” hadden wij andere verwachtingen. Ook omdat je voor dit restaurant iets extra moet bijbetalen. Het waren twee gerechtjes met als dessert nougat, een koekje en koffie. Absoluut het geld niet waard.

Ze geven aan goed te zijn in groepen en exclusieve partijen tot 200 man, dit is goed mogelijk. Voor exclusief lunchen is dit in ieder geval niet te plek.

Laurien op 08 oktober 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Overveen e.o.

Brouwerskolkweg 5 2051 ED Overveen

Over Brouwerskolkje Exclusief

Midden in het bosrijke Brouwerskolkpark ligt Restaurant Brouwerskolkje.

Brouwerskolkje is een oude bekende in Kennemerland. Het ligt op een prachtige plek in het groene hart van Bloemendaal. Deze unieke plek geeft een unieke sfeer. Binnen én buiten. Een sfeer om te vieren. Maar ook om te herdenken. Om samen te lunchen. En bovenal om te genieten van even niks moeten.

Brouwerskolkje wordt sinds kort gerund door Bas Dortmundt. Bas organiseert sinds jaar en dag grote en kleine evenementen in de regio en hier in Overveen vond hij de perfecte spot om een unieke sfeervolle locatie toegankelijk te maken voor grote én intieme partijen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Overveen e.o.

Partners

Small 2e5a6373c4
Small b485b2751b
Small 809f32af0d
Small 555c7799b8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden