Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Restaurant 't Lansink*

€ 42,50

3-gangen Michelin diner

Restaurant 't Lansink*

8,8 (137)

3-gangen Michelin diner € 42,50

Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Michelin diner
€ 42,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.

Restaurant 't Lansink* serveert een fantastisch 3-gangen Michelin diner.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Michelin diner bij Restaurant 't Lansink* voor maar € 42,50? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Michelin lunch
€ 37,50

Wil jij lekker en voordelig lunchen met de Restaurant Week?

Restaurant 't Lansink* serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 3-gangen Michelin lunch.

Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met Restaurant 't Lansink*? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 37,50.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over Restaurant 't Lansink*

8.8
(137 reviews)
Eten
9.0
Service
8.9
Sfeer
8.6
Schrijf een review

"zeer geslaagde avond"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Voor de zoveelste keer hebben we heerlijk gegeten bij het ster restaurant Lansink. De heerlijke verrassende gerechten, amuses en de wijnarrangement waren zeer goed. De persoonlijke aandacht, service, zeer alert personeel en de mooie entourage maakten het een onvergetelijke ervaring.
Een genot om mee te mogen maken, wij komen graag weer terug.

Bas en Mina Van Zalk op 09 oktober 2017

"restaurantweek"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Sfeervolle plek om te eten in Tuindorp, gastvrije ontvangst, deskundige bediening en..... lekkere, verrassende gerechten met bijzondere smaken als schilderijtjes.

Odette de Vries op 09 oktober 2017

"Voortreffelijk gegeten! "
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

We hebben deelgenomen aan de Restaurant week en het menu was heerlijk!
Prima service & sfeer en zeker voor herhaling vatbaar!

Karin Starink op 09 oktober 2017

"Diner bij 't Lansink tijdens Restaurant weken"
6.0 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 6

Tijdens de restaurantweken een diner gereserveerd bij 't Lansink. Beetje verrassende lokatie (mooi pand waarin ook een hotel zit). Bij binnenkomst was er niemand bij de receptie. Na even gewacht te hebben toch maar het restaurant binnen gelopen...
Na de naam doorgegeven te hebben werden we naar onze tafel begeleid. We kregen 2 amuses en het menu. Maar toen begonnen wij het gevoel te krijgen dat de bediening niet wist dat het om een 'special' ging. Toen we dat aangaven werd het menu snel ingewisseld voor het speciale menukaartje. Uitleg kregen we niet (was wel nodig). We vonden de bediening nogal matig (en koel)
Het eten was verder goed tot zeer goed. Goede en verrassende combinaties. En zeer smaakvol. De wijnen waren ook erg lekker, een Spaanse en een Nederlandse.
Verder een beetje 'stille' bedoening. Als er muziek aan stond was het erg zacht. Het gevoel was dat het totaal stil was en dat je makkelijk kon horen wat er aan de andere tafels besproken werd.

Coolsma op 02 oktober 2017

"Bijzonder en erg lekker"
7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

Inmidddels ons favoriete stekje. Gisteren gegeten met de bedoeling om in het kader van de restaurantweek tegen een gereduceerd tarief te eten. Via diningcity de reservering geplaatst maar dit is blijkbaar niet bij het reserveren als atentiepunt toegevoegd. Uiteindelijk betaalde wij dus het reguliere tarief. Kortom vooraf eerst vermelden bij aankomt dat je in jet kader van de restaurantweek gereserveerd had anders betaal je echt 2x zo veel

Tim op 02 oktober 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Hengelo e.o.

C.T. Storkstraat 18 7553 AR Hengelo

Over Restaurant 't Lansink*

SVH Meesterkok Lars van Galen is altijd op zoek naar het beste. Het mooiste vlees uit de streek, de meest verse vis, de smaakvolste groenten. Juist die passie en dat vakmanschap maken de keuken van ’t Lansink zo geliefd bij onze gasten. Voeg daar de gedreven en deskundige bediening bij, die onze gasten echt in de watten wil leggen, en de intieme sfeer van ons monumentale pand, en u kunt echt tijdloos genieten. De goed gesorteerde wijnkelder maakt de belevenis compleet.


Ons restaurant is door Michelin bekroond met een ster, en gooide hoge ogen bij Gault MIllau. Van snelle zakenlunch tot urenlang romantisch tafelen, het kan allemaal.


Lars en zijn team koken met de seizoenen. Niet omdat dat hip is, maar omdat wat volop van het land komt ook barstensvol smaak zit: van asperges van Twentse grond in het voorjaar tot wild uit de streek in het najaar bijvoorbeeld. Hij bezoekt de leveranciers het liefste zelf. ,,Je ziet de groenten groeien, en hoe de beesten leven. In overleg met leveranciers krijg ik precies in de keuken wat optimaal van smaak is. Dat is top”.


 


Wilt u Lars en zijn witte brigade echt aan het werk zien? Dat kan aan Lansink's eigen chef’s table, een unicum in Twente. In een aparte sfeervolle ruimte staan 3 hoge bartafels, met  maximaal 18 zitplaatsen. U kijkt Lars en de andere koks echt op de vingers en ziet hoe uw gerechten met toewijding tot stand komen. Wij serveren hier drie verschillende menu's, met speciaal door onze sommelier geselecteerde wijnen.Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Hengelo e.o.

Partners

Small 2e5a6373c4
Small b485b2751b
Small 809f32af0d
Small 555c7799b8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden