Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 30 april!

Chez Antoinette

Mediterraans, Portugees | €€
8,6 (159 reviews)
93% aanbevolen

4-gangen Menu van de Patron incl. tafelwater en brood € 49,-

Chez Antoinette

Mediterraans, Portugees | €€
8,6 (159 reviews)
93% aanbevolen

4-gangen Menu van de Patron incl. tafelwater en brood € 49,-

Restaurant Week
4-gangen Menu van de Patron incl. tafelwater en brood
€ 49,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Chez Antoinette is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende toprestaurants.

Wil jij lekker genieten van het 4-gangen Menu van de Patron incl. tafelwater en brood bij restaurant Chez Antoinette voor maar € 49,-? Reserveer dan nu! Het menu omvat tevens tafelwater en brood.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 159 mensen zeggen over Chez Antoinette

8.6 Gebaseerd op 159 reviews. 93% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Onder de maat"
2.0 Keuken 4 | Service 1 | Sfeer 1

De gerechten waren niet heel bijzonder en voor een deel extreem zout. De errste fles wijn werd afgekeurd, veel te zuur. De bediening was niet attent en vooral afwezig. We hadden na afloop nog dorst.... Het ergste was het geluid. In de grootste zaal weerkaatst alles. Geen enkele geluiddempend, dus een hoofdpijn geven...

Lees hele review

De gerechten waren niet heel bijzonder en voor een deel extreem zout. De errste fles wijn werd afgekeurd, veel te zuur. De bediening was niet attent en vooral afwezig. We hadden na afloop nog dorst.... Het ergste was het geluid. In de grootste zaal weerkaatst alles. Geen enkele geluiddempend, dus een hoofdpijn gevende kakofonie, waarbij je zelf moest schreeuwen om je verstaanbaar te maken. Na afloop dus dorst, hoofdpijn en keelpijn. Hier gaan we nooit weer heen!

Jos op 01 oktober 2023
Geverifiëerd

"Mooiste plek van Deventer!"
8.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 9

In een werkelijk prachtig pand uit de 14e eeuw, op een van de mooiste plekken van oud-Deventer gelegen Portugees restaurant. Heel sfeervol ingericht, heel betrokken eigenaar, leuk en goed personeel. Bijzondere gerechten op de kaart, zoals octopus en sardinepaté. En bovenal: uitstekende wijnen! Aanrader, ook vanwege de binnentuin.

Ellen op 01 oktober 2023
Geverifiëerd

"Top!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten in een ontspannen atmosfeer. Veel persoonlijke aandacht en uitleg bij de gerechten en de wijn wat het een beleving maakt! Top!

Leonie Burrekers op 29 september 2023
Geverifiëerd

"Matig "
6.0 Keuken 8 | Service 5 | Sfeer 5

Prima gegeten. Maar voor deze prijsklasse verwacht ik iets meer aandacht voor zowel het eten als de gasten. Vaak moeten wachten om drinken te kunnen bijbestellen en veel miste wat aan andere tafels wel gebeurde (geen olijfolie bij het brood, geen uitleg bij een gerecht). Voor een flinke rekening een onvoldoende ervaring. Wel een prachtige locatie.

Carla op 24 september 2023
Geverifiëerd

"Aanrader!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Vanwege denheerlijke gerechten, er is niet veel van de menukaart dat ik nog niet grproefd heb, de verrukkelijke bijpassende wijnen, de luchtig, gezellige, sfeer en de symphatieke, professionele bediening, kom
Ik hier vaker. Nu een vriendin meegenomen die zeker weten ook weer terug komt.

Tan! op 23 september 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Deventer e.o.

Toon telefoonnummer

Over Chez Antoinette

Keuken: Mediterraans, Portugees

Restaurant Chez Antoinette ligt in het Bergkwartier in het historische centrum van Deventer. Het menu is gebaseerd op vier pijlers: Portugal, het seizoen, de tijdsgeest en hun immer goede humeur. De Portugese keuken loopt als rode draad door de kaart. De authentieke smaken komen tot uitdrukking in eenvoud en puurheid en worden geserveerd met prachtige wijnen of andere dranken.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Deventer e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 600 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden