Reserveer nu voor de nieuwe Nationale Restaurant Week 2023!

Vonck

Frans, Nederlands | €€ | Menu

3-gangen Chef's diner € 39,50

Restaurant Week
3-gangen Chef's diner
€ 39,50

Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Vonck is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.

Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Chef's diner bij restaurant Vonck voor maar € 39,50? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Wat mensen zeggen over Vonck

Schrijf een review en deel je foto's

"Heerlijk gegeten in dit sfeervolle restaurant!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijke burger gegeten in dit mooie en sfeervolle restaurant! Het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Leuk om hier te eten als je uit de buurt komt, maar ook als toerist raad ik het je aan om hier te eten. Het personeel spreekt goed Engels!

Eva op 08 juni 2023

"Heerlijk gegeten "
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Heerlijk gegeten, de burger was top. Het personeel was aardig en behulpzaam, zou hier zeker nog een keer komen !

Alex op 08 juni 2023

Plattegrond Alle restaurantdeals in Ommen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Vonck

Keuken: Frans, Nederlands

Bij Vonck in het Overijsselse Ommen gaan ze terug naar de basis van puur eten met eerlijke en verse ingrediënten uit de rijke Overijsselse omgeving. Kwalitatief hoogstaande ingrediënten en gerechten die gemaakt zijn met respect voor omgeving en milieu, dat is voor Vonck de standaard. Een gerecht uit de eigen omgeving geeft een belangrijke meerwaarde. Vaak smaakt het gewoon beter! Er worden geen onnodige kilometers gemaakt en het prachtige landschap wordt gebruikt en benut. Wist je dat Vonck haar eigen vlees rijpt in hun eigen 'dry age' kasten? Wanneer kom jij genieten van de pure en bovenal heerlijke gerechten van Vonck?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Ommen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden