Bar Bistro Côte

Frans |
8,1 (119 reviews)
82% aanbevolen

5-gangen Luxe menu € 47,50

Bar Bistro Côte

Frans |
8,1 (119 reviews)
82% aanbevolen

5-gangen Luxe menu € 47,50

Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Restaurant Week
5-gangen Luxe menu
€ 47,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week serveren toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.

Met dit keer een spannende culinaire twist… Tijdens deze editie serveert restaurant Bar Bistro Côte namelijk ook een speciaal luxe menu!

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
4-gangen Chef's lunch
€ 31,50

Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?

Restaurant Bar Bistro Côte serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 4-gangen Chef's lunch.

Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Bar Bistro Côte? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 31,50.

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 119 mensen zeggen over Bar Bistro Côte

8.1 Gebaseerd op 119 reviews. 82% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Heerlijk gegeten"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

We hebben genoten van een goed samengesteld 5gangen diner, waarbij ook nog rekening is gehouden met onze wensen. We werden geholpen door een erg vriendelijke serveerster die het ons naar de zin heeft gemaakt.
We komen er graag weer terug!

Chavelli Admiraal op 15 oktober 2022
Geverifiëerd

"Noodgedwongen elders moeten dineren"
1.0 Keuken 1 | Service 1 | Sfeer 1

Wij hadden via Diningcity gereserveerd voor het 5-gangen luxe menu, in het kader van de restaurantweek. Van deze reservering, op dinsdagavond 11 Oktober om 18:30 uur, hebben we ook keurig een bevestiging ontvangen. Toen wij echter bij het restaurant arriveerden, was de zaak helemaal leeg! We konden het pand wel betr...

Lees hele review

Wij hadden via Diningcity gereserveerd voor het 5-gangen luxe menu, in het kader van de restaurantweek. Van deze reservering, op dinsdagavond 11 Oktober om 18:30 uur, hebben we ook keurig een bevestiging ontvangen. Toen wij echter bij het restaurant arriveerden, was de zaak helemaal leeg! We konden het pand wel betreden, want de (linker)deur was open, maar er was helemaal niemand in de zaak aanwezig. We hoorden wél afwasgeluiden uit de keuken komen, maar verder was er niemand om ons te ontvangen of te woord te staan. Na kwartier wachten, waarbij niemand uit de keuken reageerde op ons geroep, zijn we maar weer vertrokken, want het was ons inmiddels wel duidelijk dat het restaurant kennelijk helemaal niet meer geopend was. Heel jammer, want wij hadden ons erg verheugd op het menu.

Cees Streefkerk op 12 oktober 2022
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten "
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, mooi restaurant, vriendelijk personeel en erg fijn dat er rekening kon worden gehouden met mijn gluten- en lactose intolerantie.

Marcella Kastelijn op 09 oktober 2022
Geverifiëerd

"Te duur voor niets bijzonders "
3.0 Keuken 1 | Service 4 | Sfeer 4

Hoofdgerecht was lekker maar niets wat ik thuis niet kan maken. Alle andere gerechten waren echt een aanfluiting. Niets gemaakt van het opdienen en ook geen bijzondere gerechten. Eens naar nooit meer.

Mo op 08 oktober 2022
Geverifiëerd

"Gastvrij restaurant met goede lunch "
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Met de restaurantweken mogen genieten van een overdadige 4 gangen lunch in een ontspannen sfeer. De gerechten waren goed, de presentatie had beter gekund en de bediening was erg attent en vriendelijk.

Hilde van den Bosch op 30 september 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in 's-Hertogenbosch e.o.

Toon telefoonnummer

Over Bar Bistro Côte

Keuken: Frans

Bij Bar Bistro Côte kun je aanschuiven voor klassieke gerechten uit de Franse keuken met een unieke eigentijdse draai. Hetzelfde geldt ook voor het interieur; deze is modern en van nu, maar duidelijk te herleiden naar de klassieke Parijse bar. Je kunt hier terecht voor ontbijt, lunch, een borrel, een high tea en natuurlijk een verrukkelijk diner. Waan jezelf in Parijs en geniet van dit pareltje gelegen in 's-Hertogenbosch!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in 's-Hertogenbosch e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden