Reserveer nu voor de nieuwe Nationale Restaurant Week 2023!

Bar Bistro Côte

Frans |
8,0 (137 reviews)
80% aanbevolen

4-gangen Chef's lunch € 31,50

Bar Bistro Côte

Frans |
8,0 (137 reviews)
80% aanbevolen

4-gangen Chef's lunch € 31,50

Restaurant Week
4-gangen Chef's lunch
€ 31,50

Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?

Restaurant Bar Bistro Côte serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 4-gangen Chef's lunch.

Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Bar Bistro Côte? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 31,50.

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
5-gangen Luxe menu
€ 47,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week serveren toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.

Met dit keer een spannende culinaire twist… Tijdens deze editie serveert restaurant Bar Bistro Côte namelijk ook een speciaal luxe menu!

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Wat 137 mensen zeggen over Bar Bistro Côte

8.0 Gebaseerd op 137 reviews. 80% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Teleurstellend"
4.7 Keuken 2 | Service 4 | Sfeer 8

Gisteravond hebben wij bij jullie gegeten. Tafel van 6 buiten aan de ronde tafel.
Ik heb vooraf gemaild met mijn "dieetwensen"
Op de avond zelf is het ook nog gevraagd, maar toch ging er veel mis!
We zijn hartelijk ontvangen en de bediening was vriendelijk.
De tweede gang kregen mijn tafelgenoten steak tartaa...

Lees hele review

Gisteravond hebben wij bij jullie gegeten. Tafel van 6 buiten aan de ronde tafel.
Ik heb vooraf gemaild met mijn "dieetwensen"
Op de avond zelf is het ook nog gevraagd, maar toch ging er veel mis!
We zijn hartelijk ontvangen en de bediening was vriendelijk.
De tweede gang kregen mijn tafelgenoten steak tartaar, ik kreeg die ook maar ik eet geen vlees. Dat ging weer terug. Vervolgens had iedereen het op en toen kwam mijn gerecht. Een schaaltje geitenkaas. Ook dat had ik aangegeven (ook via de mail) dat ik geen geit eet. Dus dat ging ook terug. Ik heb gezegd dat ik deze gang wel over zou slaan, aangezien iedereen al enige tijd klaar was en de volgende gang alweer zou komen (wij hadden een 5 hangen luxe menu). Ik had gevraagd of ze iets konden verzinnen om deze gang te compenseren op de een of andere manier. Maar helaas!
Nog geen drankje van het huis.
Aangekomen bij het dessert kwam er een gebaksbordje met wat lekkers. De bediening zei:" het is niet veel, maar jullie hebben ook met de restaurantweek geboekt, vandaar".
In alle onschuld zei ze dat, neem haar dat ook niet kwalijk maar eigenlijk is dat gewoon onbeschoft!
Daarna stonden er drankjes op de bon die niet van ons waren. Maar dat heeft de bediening goed opgelost.
Wij gaan niet meer terug en bevelen het zeker ook niet aan.

Linda op 10 september 2023
Geverifiëerd

"Bar bistro Cote"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zeer aan te bevelen wat een verrassingsmenu!! Heerlijk gegeten!

Jeanet Van den Wildenberg op 08 september 2023
Geverifiëerd

"Lekker"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Mooi verrassings diner gegeten. Van begin tot eind zeer goed en verassend. Alles ook op een mooie wijze opgediend door een uitermate vriendelijke en zorgvuldige bediening. Kan dit restaurant dan ook van harte aanbevelen.

Petra en Marcel Janssen op 08 september 2023
Geverifiëerd

"onevenwichtig en onervaren"
5.0 Keuken 5 | Service 4 | Sfeer 6

tijdens de restaurantweek een diner t.g.v. huwelijksdag bij Bar Bistro Cote geregeld. Het leek wel alsof het verrassingsmenu voor de restaurantweek ook een verrassing voor de chef was. Een bijpassend wijnarrangement was niet beschikbaar. Aangezien wij, maar ook het bedienend personeel, niet wisten wat we voorgeschot...

Lees hele review

tijdens de restaurantweek een diner t.g.v. huwelijksdag bij Bar Bistro Cote geregeld. Het leek wel alsof het verrassingsmenu voor de restaurantweek ook een verrassing voor de chef was. Een bijpassend wijnarrangement was niet beschikbaar. Aangezien wij, maar ook het bedienend personeel, niet wisten wat we voorgeschoteld zouden krijgen werd ons geadviseerd om vooral een witte wijn te kiezen... De start met een forse borrelplank met een zalige rilette was veelbelovend. De gerookte zalm die daarop volgde was een teleurstelling: hard, ongehoord vet omdat het droop van de olie, veel te zout en smaakloos. Dit hebben we na 1 hap dan ook laten staan. De steak tartare was weer heerlijk maar ook heel veel (onevenwichtig). De witte vis als hoofdgerecht was ook goed en lekker. Het bedienend personeel wist niet veel te vertellen over de genoten maaltijden. Een ervaring rijker... Wij zullen niet snel terugkeren naar Bar Bistro Cote; maar gelukkig keuze zat in Den Bosch.

Jennifer op 04 september 2023
Geverifiëerd

"Sla maar over"
3.3 Keuken 2 | Service 4 | Sfeer 4

Te lang wachten, te dikke en erg zoute zalm, ons hoofdgerecht belandde bij de buren door vergissing bediening en uiteindelijk dan maar overgeslagen, want we zaten al bijna 2 uur. Dan ook nog 4,50€ voor een kan kraanwater op de rekening. Genoeg alternatieven op deze locatie.

Bernu Fikkers op 04 september 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in 's-Hertogenbosch e.o.

Toon telefoonnummer

Over Bar Bistro Côte

Keuken: Frans

Bij Bar Bistro Côte kun je aanschuiven voor klassieke gerechten uit de Franse keuken met een unieke eigentijdse draai. Hetzelfde geldt ook voor het interieur; deze is modern en van nu, maar duidelijk te herleiden naar de klassieke Parijse bar. Je kunt hier terecht voor ontbijt, lunch, een borrel, een high tea en natuurlijk een verrukkelijk diner. Waan jezelf in Parijs en geniet van dit pareltje gelegen in 's-Hertogenbosch!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in 's-Hertogenbosch e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden