Reserveer nu voor de nieuwe Nationale Restaurant Week 2024!

Restaurant Ají

Aziatisch | €€€
8,6 (86 reviews)
88% aanbevolen

4-gangen Rising Star diner incl. amuse + brood € 52,-

Restaurant Ají

Aziatisch | €€€
8,6 (86 reviews)
88% aanbevolen

4-gangen Rising Star diner incl. amuse + brood € 52,-

Restaurant Week
4-gangen Rising Star diner incl. amuse + brood
€ 52,-

Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Restaurant Ají is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.

Wil jij lekker genieten van het 4-gangen Rising Star diner incl. amuse + brood bij restaurant Restaurant Ají voor maar € 52,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
3-gangen Rising Star lunch
€ 34,50

Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?

Restaurant Restaurant Ají serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 3-gangen Rising Star lunch.

Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Restaurant Ají? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 34,50.

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 86 mensen zeggen over Restaurant Ají

8.6 Gebaseerd op 86 reviews. 88% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Heerlijke lunch in een sfeervol restaurant"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk 3 gangen geluncht bij restaurant Ají. Er is goed rekening gehouden met onze dieetwensen en de combinaties waren met zorg bedacht. Fijne sfeer en goede bediening. Ontzettend genoten!

Bilge Kucukali op 10 maart 2024
Geverifiëerd

"Prijs kwaliteit eten goed, rest te duur"
7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

Eten, sfeer en bediening goed. De wijn is aan de prijs vooral gezien de hoeveelheid die je krijgt per glas, dat is heel weinig. De thee was een aanfluiting, earl grey besteld en ik kreeg een glas water met wat kleur, gevraagd om een zakje oid maar dat hadden ze niet, ze deden t met theeblaadjes. Ik kreeg toen een po...

Lees hele review

Eten, sfeer en bediening goed. De wijn is aan de prijs vooral gezien de hoeveelheid die je krijgt per glas, dat is heel weinig. De thee was een aanfluiting, earl grey besteld en ik kreeg een glas water met wat kleur, gevraagd om een zakje oid maar dat hadden ze niet, ze deden t met theeblaadjes. Ik kreeg toen een pot zodat ik zelf een glas kon inschenken. De pot zat vol met water en er hing een ding in waar je theeblaadjes kon indoen maar daar zat zo weinig in dat was nog te weinig voor een kopje. Toen maar zelf dat ding in m’n kopje gehangen. Dit vond ik amateuristisch en ik moest er ook nog € 6,90 voor betalen, daar zat dan wel een ieniemienie bonbonnetje bij. Prijs eten prima, de rest is te duur.

IW op 08 maart 2024
Geverifiëerd

"Perfect in balans"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

De sfeervolle inrichting complimenteert de vriendelijke en professionele service. En de mooie gerechten met perfect uitgebalanceerde smaken komen hierdoor helemaal tot hun recht! We hebben ultiem genoten 🥰

Kim Jonathans op 08 maart 2024
Geverifiëerd

"Overcharging"
4.3 Keuken 2 | Service 9 | Sfeer 2

The food was very good, but our experience was bad. They charged us 8 euros for 2 half glasses of tap water. We ordered Coffee and that was 10 euros for black coffee. The worst part was the server asked me if I would like cheese instead of dessert and when I said yes, charged me over 8 euros for that. So I got no ...

Lees hele review

The food was very good, but our experience was bad. They charged us 8 euros for 2 half glasses of tap water. We ordered Coffee and that was 10 euros for black coffee. The worst part was the server asked me if I would like cheese instead of dessert and when I said yes, charged me over 8 euros for that. So I got no dessert, but had to pay for a supplement. I asked to speak to the owner. He was rude and said I was obviously not familiar with eating out. I think we were overcharged by about 21 euros. The place was mostly empty and service was very slow. Needless to say, we will not be going back.

Lalita op 02 maart 2024
Geverifiëerd

"restaurant Ají-verrassingsmenu"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Top avond gehad.

Sas op 26 februari 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant Ají

Keuken: Aziatisch

Restaurant Ají in Rotterdam is een plek waar het Oosten en Zuiden samenkomen op je bord. Elke nieuwe culinaire creatie is voorzien van iets “sweet, sour, spicy & salty”. Om de creatie een finishing touch te geven, vormt de Zuid Amerikaanse chilipeper Aji een basis in veel gerechten.

Pelle Swinkels is dagelijks te vinden in het restaurant. Met plezier staat hij achter het fornuis om jouw een onvergetelijke avond te bezorgen. Pelle heeft veel inspiratie opgedaan uit Zuid-Amerika en Azië, en zijn liefde voor deze keukens proef je dan ook terug in elk gerecht.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 600 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden