Knife fork icon red

Het Prentenkabinet

€ 31,50

4-gangen Chef's diner + gratis scroppino

Het Prentenkabinet

9,0 (487)

4-gangen Chef's diner + gratis scroppino € 31,50

Reserveer een tafel

Restaurant Week
4-gangen Chef's diner + gratis scroppino
€ 31,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.

Restaurant Het Prentenkabinet serveert een fantastisch 4-gangen Chef's diner + gratis scroppino.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wil jij lekker genieten van het 4-gangen Chef's diner + gratis scroppino bij restaurant Het Prentenkabinet voor maar € 31,50? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Chef's lunch + gratis scroppino
€ 27,50

Wil jij lekker en voordelig lunchen met de Restaurant Week?

Restaurant Het Prentenkabinet serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 3-gangen Chef's lunch + gratis scroppino.

Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Het Prentenkabinet? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 27,50.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over Het Prentenkabinet

9.0
(487 reviews)
Eten
9.1
Service
9.0
Sfeer
9.0
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, smaakvol samengesteld en tentoongesteld. Vlotte vriendelijke bediening.

Annelies Deinum op Vandaag

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Gisteren 20 aug voortreffelijk gegeten in Prentenkabinet. Voor- tussen en hoofdgerecht met zorg bereid, opgediend en toegelicht door vriendelijke bediening. De door ons gekozen visvariant viel zeer in de smaak! Tussendoor wordt NIET gevraagd of alles smaakt, dat spreekt bijna voor zich en vonden wij positief en onderscheidend tov andere restaurants. Wijntje wordt niet ''opgedrongen'' maar is wel pittig aan de prijs, dat kan beter.

Piet op 21 augustus 2019

9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

'Het Prentenkabinet' beschikt over een van de aangenaamste (tuin)terrassen in de verre omtrek, de bediening is prettig en kundig, wat op onze borden en in onze glazen verscheen was allemaal goed. Het gastronomische hoogtepunt was het hoofdgerecht met kalfsvlees, ook al vanwege aardige details als het kleine pasteitje.

Mario Molegraaf op 07 augustus 2019

"Fijne en vooral smakelijke avond!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Diner via Diningcity actie met uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. 4 prima gerechtjes, toegankelijk maar niet afgezaagd waarbij de scroppino als frisse extra tussendoor een pareltje was. Wijnbegeleiding passend en niet zuinig ingeschonken. Een dinerervaring zoals je ze graag hebt!

R. Van Hartingsveldt op 03 augustus 2019

"Heerlijk.... top gegeten "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Hier eerder geweest tijdens een Wijn en Spijs wandeling door Leiden. Toen leuk en lekker, nu via een actie van de Staatsloterij weer terecht gekomen. Fantastisch 4 gangen diner met scroppino gekregen. Prachtige gerechten die ook nog heerlijk smaakten. Uitstekende bediening. Helemaal aan te raden. Niet goedkoop, 120 Euro voor 2 personen, diner 50% korting. We zullen dus wel teveel gedronken hebben. Toch echt een aanrader.

Peter op 02 augustus 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Leiden e.o.

Kloksteeg 25 2311 SK Leiden

Over Het Prentenkabinet

De ligging in de prachtige oude Pieterswijk (Leiden) en de bijzondere sfeer van het eeuwenoude pand maken Restaurant ‘het Prentenkabinet’ tot een van de mooiste en meest karakteristieke restaurants van Leiden.
Bij de verbouwing in 1997 van Rijks Prentenkabinet tot restaurant ‘het Prentenkabinet’ kreeg de architect opdracht de vele authentieke elementen van dit bijzondere monument zo veel
mogelijk te integreren in de nieuwe bestemming. Dat dat gelukt is bewijst het volstrekt unieke karakter van ons restaurant. 


De koks van ‘het Prentenkabinet’ laten zich inspireren door de Franse en internationale keuken, met een focus op wild. Zij koken op hoog niveau, met veel zorg en aandacht voor kwaliteit en ambachtelijkheid. Diezelfde kwaliteit vormt ook de basis voor de zorgvuldig geselecteerde wijnkaart. 

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Leiden e.o.

Partners

Small 2e5a6373c4
Small b485b2751b
Small 809f32af0d
Small 555c7799b8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden