Restaurant Week
7-gangen Luxe Gault&Millau menu
€ 75,-
Tijdens de Nationale Restaurant Week serveren toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.
Met dit keer een spannende culinaire twist… Tijdens deze editie serveert restaurant Restaurant Johannes namelijk ook een speciaal luxe menu!
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Het restaurant vraagt om een aanbetaling. Restitutie van dit bedrag is mogelijk bij annulering tot 24 uur voor de reservering.
Wat 92 mensen zeggen over Restaurant Johannes
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Goed gegeten, prettig bediend, rustig genoten aan de Herengracht
Heerlijk gegeten met vriendelijke bediening, zeker een aanrader!
Hey eten was lekker, afwisselend en origineel. Bediening is vriendelijk. De wijnen in het wijn arrangement van bijna 9 euro gemiddeld per glas waren vrij ver beneden wat je mag verwachten voor die prijs, dus dat was een teleurstelling.
Via dining with the stars een nieuw restaurant gekozen en Johannes is zeker de moeite waard. Heerlijke gerechten met zorg opgemaakt en verrassende elementen. Goed geproportioneerd 7 gangen diner. De bijpassende wijnen waren goed maar niet altijd verrassend.
Relaxte sfeer en we hadden een leuke plek aan het raam met uitzicht over de gracht.
Goede sfeer, heerlijk eten. Redelijke prijs / prestatie verhouding. Aanbevolen!!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Restaurant Johannes
Keuken: Frans
Restaurant Johannes, aan de prachtige Herengracht in hartje Amsterdam, is niet voor niets al jaren favoriet van velen. Al jaren genieten liefhebbers van de klassieke Franse keuken, met hier en daar toepassing van moderne kooktechnieken, bereidt door Chef Martijn Hendriksen en zijn brigade.
Chef Martijn heeft daarnaast het tegengaan van voedselverspilling en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Alleen de beste, seizoensgebonden en dagverse ingrediënten zorgen er voor dat elk bordje een ware beleving zal zijn.