Restaurant Week
7-gangen Luxe Gault&Millau menu
€ 75,-
Tijdens de Nationale Restaurant Week serveren toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.
Met dit keer een spannende culinaire twist… Tijdens deze editie serveert restaurant Restaurant Johannes namelijk ook een speciaal luxe menu!
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Het restaurant vraagt om een aanbetaling. Restitutie van dit bedrag is mogelijk bij annulering tot 24 uur voor de reservering.
Wat 92 mensen zeggen over Restaurant Johannes
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het was een feest van smaken en uitzicht en genieten! Had alleen niet verwacht om kleine kinderen aan te treffen dus af en toe wat meer rumoer dan je zou verwachten! Zeker nog een keer terug!
Toegankelijk luxe dineren in een fijne setting. Vraag om een tafeltje bij het raam en je dineert met uitzicht op de gracht waar je de zon achter de grachtenpanden ziet onder gaan. Eten was een lust voor het oog en de maag. Smaken goed in balans, met een passend wijnarrangement.
Met zn vieren gegeten. Boven verwachting met heerlijke uiteenlopende smaken en en geweldige creatieve creaties op je bord. 7 gangen met daar tussendoor verschillende verrukkelijke amuses kortom ga daar gerust eten om je smaakpapillen te verrassen!.
Heerlijk gegeten, top kwaliteit
Heerlijk gegeten! Echt een smaakexplosie! Super goede service, we komen zeker terug!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Restaurant Johannes
Keuken: Frans
Restaurant Johannes, aan de prachtige Herengracht in hartje Amsterdam, is niet voor niets al jaren favoriet van velen. Al jaren genieten liefhebbers van de klassieke Franse keuken, met hier en daar toepassing van moderne kooktechnieken, bereidt door Chef Martijn Hendriksen en zijn brigade.
Chef Martijn heeft daarnaast het tegengaan van voedselverspilling en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Alleen de beste, seizoensgebonden en dagverse ingrediënten zorgen er voor dat elk bordje een ware beleving zal zijn.