Knife fork icon red

Pomphuis

€ 28,50

3-gangen Chef's diner

Pomphuis

8,1 (115 reviews)

3-gangen Chef's diner € 28,50

Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Chef's diner
€ 28,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Pomphuis is geselecteerd als een van de toprestaurants van ons land.

Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Chef's diner bij Pomphuis voor maar € 28,50? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 115 mensen zeggen over Pomphuis

8.1
(115 reviews)
Eten
8.1
Service
8.1
Sfeer
8.2
Schrijf een review

9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Zaterdagavond, bomvolle zaak, bruisend als een Parijse brasserie. Erg leuke gevarieerde menukaart, moeilijk kiezen, en alles voor een zeer vriendelijke prijs. Een absolute aanrader is de oosterse eend. Jonge vlotte bediening. Kortom topavond gehad. We komen snel weer.

Karel Koopman op 10 maart 2013

4.3 Keuken 4 | Service 3 | Sfeer 6

We hadden gereserveerd voor 4 personen om half zeven. Bij de reservering had ik vermeld dat er 2 personen met een allergie waren. 1 persoon heeft een gluten allergie en de andere kan niet tegen tarwe.
Daar aan tafel werd nogmaals gevraagd of we bepaalde voorkeuren of allergieen hadden.
Na dit alles te hebben door...

Lees hele review

We hadden gereserveerd voor 4 personen om half zeven. Bij de reservering had ik vermeld dat er 2 personen met een allergie waren. 1 persoon heeft een gluten allergie en de andere kan niet tegen tarwe.
Daar aan tafel werd nogmaals gevraagd of we bepaalde voorkeuren of allergieen hadden.
Na dit alles te hebben doorgegeven, een van ons wenste alleen vis op het menu, kregen we ons eerste hapje pas ruim een uur later. ook werd niet gevraagd of we nog wat te drinken wilde. Om 9 uur werd ons hoofdgerecht geserveerd wat koud was en niet voldeed aan de wensen. Ook vroeg ik nogmaals of ze wel echt rekening hadden gehouden met onze allergieen. Er werd volmondig ja geknikt. Toen het dessert kwam, was wel duidelijk dat ze dat vergeten waren toen ik vroeg of de brownies wel glutenvrij waren!
Een van ons is uiteindelijk naar de chefkok gelopen en heeft zijn beklag ingediend waarop we een dinercheque voor 4 personen hebben gekregen.

Diewertje Boer op 10 maart 2013

8.7 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 9

Heerlijk gegeten in dit bijzonder sfeervolle restaurant. Leuke gerechten, porties precies goed. Drankjes worden regelmatig aangeboden, zonder opdringerig te worden. Goede service dus.

Anoniem op 09 maart 2013

8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

een prima restaurant!

Dick van Dijk op 08 maart 2013

7.3 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 7

Via de restaurantweek hebben wij ons aangemeld. De keuken een aparte verrassingsmenu.De service de uitleg voor het voorgerecht hoofdgerecht en nagerecht is goed. Achteraf wordt er gevraagd of het voldoende was, dit was voor mij mosterd na de maaltijd. Als tip zou ik dit liever tijdens de maaltijd horen.

j familie v Brugge op 08 maart 2013

Plattegrond Alle restaurantdeals in Ede e.o.

Klinkenbergerweg 41 6711 MJ Ede

Over Pomphuis

Lekker uit eten in Ede, doe je bij restaurant Pomphuis! Bij restaurant Pomphuis kom je terecht in een warme ambiance, waarbij de bijzondere architectuur van het monumentale pand goed in zijn waarde wordt gelaten. Achter het pand ligt een prachtig terras waar je met zonnig weer uitstekend kunt genieten van een uitgebreide lunch of heerlijk diner.

Bij restaurant Pomphuis heb je een ruime keuze van heerlijke gerechten. Per jaar wordt de menukaart zes keer vernieuwd. De gerechten worden bereid met de mooiste producten van de allerbeste kwaliteit. Dat proef je terug wanneer je aan het genieten bent van je diner of lunch. Ook op de vegetariër wordt er gelet. Zo zijn er meerdere vegetarische keuzes voor de klant , die daar behoefte aan heeft.

Kom snel genieten van de heerlijke culinaire gerechten van restaurant Pomphuis in Ede!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Ede e.o.

Partners

Small 4843773eca
Small 641f0f50f7
Small 0626202052
Small 7d70879ff8
1b8800a0be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden