Restaurant Week
10-gangen Michelin menu
€ 73,50
Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant 't Raedthuys* is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende toprestaurants.
Wil jij lekker genieten van het 10-gangen Michelin menu bij restaurant 't Raedthuys* voor maar € 73,50? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Het restaurant vraagt om een aanbetaling. Restitutie van dit bedrag is mogelijk bij annulering tot 24 uur voor de reservering.
Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant € 7,50 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.
Wat 1005 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hebben heerlijk gegeten. Vooraf hadden we aangegeven dat 1 persoon geen visliefhebber is. We vonden het bijzonder attent dat er twee menu's geserveerd werden, een vis en een vleesmenu. Dit wil nog wel eens anders zijn door er gewoon twee vleesmenu's van te maken. We komen zeker nog eens terug!
verdient een ster
Erg lekker gegeten met een 2 tal smakelijke amuses
Het eten was heerlijk, de bediening vakkundig en correct.
Kortom wij komen terug.
We hebben enorm genoten van het subtiel samengestelde diner. Het wijnarrangement paste er prima bij.
Wij gaan zeker vaker naar 't Raedthuys.
Jet en Piet
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!