Restaurant Week
10-gangen Michelin menu
€ 73,50
Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant 't Raedthuys* is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende toprestaurants.
Wil jij lekker genieten van het 10-gangen Michelin menu bij restaurant 't Raedthuys* voor maar € 73,50? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Het restaurant vraagt om een aanbetaling. Restitutie van dit bedrag is mogelijk bij annulering tot 24 uur voor de reservering.
Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant € 7,50 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.
Wat 997 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Dat was genieten! Verassende smaken, prachtig geserveerd, heerlijke bijpassende wijn.
Enthousiaste medewerkers
Aanrader!
Heerlijk gegeten en verwend! Voelde ons echt als in de uitspraak 'de klant is koning'. Goed geholpen, altijd op de juiste momenten eten en drinken ontvangen en het was iedere keer mooi gepresenteerd en toegelicht. Wellicht had de ruimte nog ietwat sfeervoller gemogen, maar dat is het enige verbeterpunt. Echte aanrader!
Super avond gehad met vrienden.
Prima 10 gangen dinner, mooie gerechten (jammer dat macron in desert eigenlijk te taai was, maar dat was het enige -/- puntje). Bijpassende wijnen waren lekker & allen bijzonder.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!