Restaurant Week
10-gangen Michelin menu
€ 73,50
Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant 't Raedthuys* is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende toprestaurants.
Wil jij lekker genieten van het 10-gangen Michelin menu bij restaurant 't Raedthuys* voor maar € 73,50? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Het restaurant vraagt om een aanbetaling. Restitutie van dit bedrag is mogelijk bij annulering tot 24 uur voor de reservering.
Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant € 7,50 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.
Wat 1005 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Perfect
Zeer tevreden, heel goed gegeten. Leek aanvankelijk, door de ogenschijnlijk kleine porties, niet genoeg, maar was een perfect uitgebalanceerde 10 gangen menu. Goed dat ze aangeven om vooraf uitsluitingen/allergieën aan te geven. Ook het wijn arrangement was goed afgestemd op de gangen waarbij één van ons zeer specifieke wensen/uitsluitingen had. Voor herhaling vatbaar.
Het eten was heerlijk en de bediening netjes en heel vriendelijk.
Heerlijke avond met meer dan 4,5 uur verwennerijen
de aankleding van de borden kon veel beter, het was echt het gerecht, het oog wil ook iets.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!