Restaurant Week
10-gangen Michelin menu
€ 73,50
Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant 't Raedthuys* is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende toprestaurants.
Wil jij lekker genieten van het 10-gangen Michelin menu bij restaurant 't Raedthuys* voor maar € 73,50? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Het restaurant vraagt om een aanbetaling. Restitutie van dit bedrag is mogelijk bij annulering tot 24 uur voor de reservering.
Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant € 7,50 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.
Wat 997 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijke avond met meer dan 4,5 uur verwennerijen
de aankleding van de borden kon veel beter, het was echt het gerecht, het oog wil ook iets.
Springt er niet uit als sterren-restaurant. Wat vlakke smaken. Van de 10 gerechtjes slechts 2-3 die bijzonder waren. Had er iets meer van verwacht, jammer..
Vriendelijk personeel die je graag helpen en goed uitleg geven over het eten. We hebben een kleine 4 uur genoten van de sfeer het het heerlijke eten. Bediening geeft precies wat je nodig hebt zonder dat je iets hoeft te vragen
Heerlijk eten, heerlijke bijpassende wijnen. Wederom een topavond gehad!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!