Knife fork icon red

Amarone*

€ 62,50

5-gangen Michelin diner

Amarone*

8,8 (68 reviews)

5-gangen Michelin diner € 62,50

Reserveer een tafel

Restaurant Week
5-gangen Michelin diner
€ 62,50

Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Amarone* is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.

Wil jij lekker genieten van het 5-gangen Michelin diner bij restaurant Amarone* voor maar € 62,50? Reserveer dan nu!

Let op! Wegens de huidige maatregelen is het aantal Restaurant Week tafels beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Michelin lunch
€ 32,50

Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?

Restaurant Amarone* serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 3-gangen Michelin lunch .

Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Amarone*? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 32,50.

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 68 mensen zeggen over Amarone*

8.8
(68 reviews)
Eten
9.1
Service
9.0
Sfeer
8.4
Schrijf een review

"Gastvrijheid En Heerlijk Genoten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Voor het eerst met jonge kinderen (8 en 9 jaar) gegeten bij Amerone. Voortreffelijk gegeten en de kinderen mochten meekijken in de keuken. Fijne bediening en niet te " stijfjes". Echt een aanrader. Wij komen nog een keer terug. Keuken en bediening: bedankt voor de heerlijke avond.

Oscar op 14 oktober 2017

"Wederom formidabel"
9.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 8

Dit restaurant heeft met recht een ster. Wij zijn hier voor de derde keer gaan eten en Amarone blijft ons verrassen. Het diner is van begin tot eind een feestje. Vooral het hazelnootijs was hemels. Er is perfect rekening gehouden met de opgegeven voedselalllergie. Sfeervolle entourage en bediening verstaat het vak. Kortom een restaurant om naar terug te keren en zeker onze favoriet.

Renata op 13 oktober 2017

"Super avond aan de Meent"
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Afgelopen donderdag hebben mijn vrouw en ik in het kader van de Nationale Restaurant Week gegeten bij Amarone en dat werd een geweldige avond. Wat een mooie zaak, wat een gezellige en toch professionele bediening en, vooral, wat kan je daar genieten van heerlijk eten. Standaard betrof de actie een 3-gangen diner, ma...

Lees hele review

Afgelopen donderdag hebben mijn vrouw en ik in het kader van de Nationale Restaurant Week gegeten bij Amarone en dat werd een geweldige avond. Wat een mooie zaak, wat een gezellige en toch professionele bediening en, vooral, wat kan je daar genieten van heerlijk eten. Standaard betrof de actie een 3-gangen diner, maar ter plekke werd de mogelijkheid geboden dit uit te breiden naar 4, 5 of zelfs 6 gangen. Wij kozen uiteindelijk voor 4-gangen, waarbij de extra gang helaas de enige iets mindere van het geheel was, maar dat is natuurlijk zeer persoonlijk. Maar allereerst was er zeer lekker brood met boter, olie en zout ( haast standaard in de betere restaurants ), maar daarna kon het feest echt beginnen. In 2 etappes komen maar liefst 6 verschillende amuses op tafel met zeer uiteenlopende smaken van vis tot noten en van zoet tot hartig. Daarna het voorgerecht, een steak tartare met lekker pittige piccalilly. Dan de iets mindere extra gang, langzaam gegaard buikspek, gevolgd door perfect bereide gepocheerde kalfshaas. Na een pre-dessert, tenslotte het nagerecht, een combinatie van koffiemousse, pure chocolade, bitterkoekjes en roomijs van hazelnoot. Vooral het roomijs van hazelnoot sprong er hier uit. Bij dit alles een heerlijk wijn arrangement met als meest opvallende een rode wijn van het huis Amarone bij de kalfshaas en naar dit wijnhuis blijkt het restaurant te zijn vernoemd. Rest nog te melden dat een karaf water hier gelukkig geen probleem is en dat de thee geserveerd wordt met 5 friandises. Enige minpuntje van de avond vonden wij de iets mindere akoestiek van de zaak waardoor in de loop van de avond het geluid van de overige gasten ons iets ging irriteren. Dit laatste neemt niet weg dat dit een geweldig restaurant is, met een terechte ster en één waar wij hopelijk nog vaker kunnen genieten van een geweldige avond.

Frank Ynzonides op 08 oktober 2017

"amarone"
9.0 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 9

Heerlijk gegeten,leuk ambiance gezellig druk
Nette maar ongedwongen bediening,zeker voor deze prijs uitstekend Mooie verfijnde hapjes en eten ,die bijna zonde waren om op te eten

Gerdien op 07 oktober 2017

"Altijd leuk"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben gisteren met onze vrienden lekker gegeten. Alles was perfect, de service uitstekend en het eten grandioos. Enige minpunt was de prijzige wijn.

J.Liedtke op 06 oktober 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Meent 72 A 3011 JN Rotterdam

Over Amarone*

Jan van Dobben is vanaf 1 juli 2018 eigenaar van sterrestaurant Amarone in Rotterdam. De chef was sinds vorig jaar al mede-eigenaar van het restaurant.
Zijn echtgenote en oenoloog Yoshiko van Dobben-Takayama vervult de rol van gastvrouw-sommelier.

De stijl van Jan van Dobben is gefundeerd op de Frans/ modern en Japanse keuken. Hij laat de kern van de smaak in de ingrediënten altijd spreken en zorgt voor harmonie in gerechten.

Samen met zijn vrouw, Sous-chef Yuri Wattimena en Maitre Jasper Verhagen wisten zij de ster te behouden in 2019. Het enthousiaste team zorgt voor een ontspannen omgang met de gasten in deze zaak met internationale uitstraling.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
C3d948078a

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden