Knife fork icon red

Ron Gastrobar Indonesia Downtown

€ 27,50

3-gangen Chef's lunch

Ron Gastrobar Indonesia Downtown

9,3 (13)

3-gangen Chef's lunch € 27,50

Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Chef's lunch
€ 27,50

Wil jij lekker en voordelig lunchen met de Restaurant Week?

Restaurant Ron Gastrobar Indonesia Downtown serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 3-gangen Chef's lunch.

Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Ron Gastrobar Indonesia Downtown? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 27,50.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Chef's diner
€ 31,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.

Restaurant Ron Gastrobar Indonesia Downtown serveert een fantastisch 3-gangen Chef's diner.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Chef's diner bij restaurant Ron Gastrobar Indonesia Downtown voor maar € 31,50? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over Ron Gastrobar Indonesia Downtown

9.3
(13 reviews)
Eten
9.2
Service
9.5
Sfeer
9.2
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Geweldige locatie, hartelijk, en héérlijk eten !!!

Paul Lioni op 17 september 2019

"15 kleine gerechtjes"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Vriendelijke ontvangst. We moesten even wachten tot ons tafeltje klaar was. Tafel goed gedekt met echte servetten.
We bestelden alleen een fles water wat geen probleem was. De overige glazen werden direkt weggehaald.
Toen de kaart kwam wisten we al dat de de rijsttstafel wilden. Deze werd na enige tijd gebracht en op een leuke rechaud opgediend. Ook kregen we nog uitleg wat er in de schaaltjes zat. Heerlijk gegeten.
Een toetje zat er voor ons niet meer in.
Bij het afrekenen werd onze Dining City bon keurig van de rekening af getrokken.
Eerlijkheidshalve moeten we wel zeggen dat we de prijzen van de dranken aan de hoge kant vonden en ook de prijs van 39,95 voor de rijsttafel was niet goedkoop.
Toch moet ik zeggen dat het de moeite waard is om hier een keer te gaan eten.

jacaranda op 15 september 2019

"Zalige rijsttafel!!!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een hele beleving ..... via een lift waar je je in een oerwoud waant naar de vijfde verdieping met uitzicht over een deel van Amsterdam. De sfeer is meteen vriendelijk, gastvrije ontvangst, onze jassen (je kreeg een nummertje als in de bioscoop ;-) ) werden netjes in ontvangst genomen.
We begonnen met een glaasje (een coupe, ook al zo bijzonder, dat zie je niet vaak meer) bubbels. Helaas stond deze al een poosje open en waren de bubbels verdwenen, maar zonder gedoe kregen we een nieuw glas. En toen kwam de rijsttafel,... yummie wat was dat lekker. Goede porties, mooi opgediend, kortom een aanrader!
Twee verbeterpuntjes; na afloop zou het fijn zijn als er ook weer iemand mee zou lopen naar de garderobe (zowieso om het nummertje te checken zodat je niet de verkeerde jas mee neemt) en er werd geen aandacht besteed aan de jarige die we vooraf aangekondigd hadden. Dat zou net ‘de kers op de taart’ geweest zijn.
Kortom een dikke pluim met twee aandachtspunten.

Jeske op 14 augustus 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijke rijsttafel gegeten in een bijzonder sfeervol restaurant met uitstekende bediening. Ook een groot compliment voor het entertainment!

Foliena Feenstra op 05 augustus 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Bij het betreden van het pand begint het plezier al. Je kijkt je ogen uit met alle mooie schilderingen op de muren, dit gaat in de lift gewoon door. De ambiance in het restaurant doet daar nog een schepje bovenop. Heel sfeervol. Het eten was ook geweldig lekker, zag er mooi uit en de hoeveelheid was meer dan genoeg. Zeer vriendelijk personeel. Er werd uitgelegd wat er opgediend wordt zodat je weet wat je eet. Eén ding is zeker: 'De klant is Koning'. Voor ons een ervaring die meer dan de moeite waard is geweest. Zeker een keer doen!

Jos Schipper op 18 juli 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Rokin 49 1012 KK Amsterdam

Over Ron Gastrobar Indonesia Downtown

Met Downtown wordt voortgebouwd op het succes van Ron Gastrobar Indonesia in Ouderkerk. Executive-Chef Agus Hermawan, door de Indonesische Minister van Toerisme benoemd tot ambassadeur van de traditionele Indonesische keuken, zijn protegé Chef Luke Brouwer en het team, zorgen voor een unieke culininaire experience in deze Urban Jungle.

Downtown is geïnspireerd op de God en weduwe “Rangda”. Wanneer de avond valt en de muziek en het entertainment dynamischer wordt krijgt Rangda met haar vlammende tong, scherpe klauwen en demonisch rollende ogen, steeds meer moeite om de rust en harmonie in de Urban Jungle te bewaren. Met de ingang in de smalle steeg brengen we je voor even in een van de achteraf gelegen steegjes van Jakarta en krijg je een voorproefje van wat je verborgen op de bovenste verdieping zal aantreffen…

De bar van Downtown heeft een spannende en uitgebreide verzameling cocktails, wijnen en gedestilleerd. In combinatie met de allerbeste Indonesische gerechten en het live entertainment zorgen we ervoor dat je tot diep in de nacht door de Urban Jungle kunt zwerven.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Partners

Small 2e5a6373c4
Small b485b2751b
Small 809f32af0d
Small 555c7799b8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden