Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau menu
€ 56,-
Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant Sal do Mar is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.
Wil jij lekker genieten van het 4-gangen Gault&Millau menu bij restaurant Sal do Mar voor maar € 56,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEERWat 206 mensen zeggen over Sal do Mar
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Fantastisch!!
De restaurantweek is een mooie gelegenheid om een nieuw restaurant uit te proberen. We hadden er al goede dingen over gehoord en dat werd bevestigd. Hartelijke bediening, mooie gerechten met lekkere combinaties, stuk voor stuk kunstwerkjes. De sfeer is laagdrempelig, maar daarmee zou je niet direct verwachten dat er op topniveau gekookt wordt. Aanrader!
Ontvangst was prima, leuke zaak, eten ook goed en leuk dat er ook ander keukenpersoneel aan tafel komt voor uitleg van de gerechten. Als is het wel een waterval aan ingrediënten die over je uitgestort krijgt en na afloop eigenlijk niet meer weet wat er nou allemaal gezegd is….allemaal prima, helaas na afrekenen niemand meer gezien om ons aan de jassen te helpen. Enige minpuntje
Werkelijk heerlijk gegeten. Het vier-gangen menu was verrassend, creatief en vooral heel lekker! Wij waren er op een rustige avond zodat we met de chef over die verschillende gerechten en de bereiding konden praten. We kenden het restaurant uit de begindagen toen het nog een Portugees restaurant was, in de afgelopen jaren gegroeid naar een van de betere restaurants in de wijde omgeving.
Heerlijk eten, prima service en sfeer.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rhenen e.o.
Over Sal do Mar
Keuken: Modern
In een ongedwongen en informele sfeer genieten van verfijnde smaken en mooie wijn-spijs combinaties. Daarvoor ga je naar fine dining restaurant Sal do Mar in Rhenen.
Chef-kok Zoë en haar man, gastheer en sommelier Ralph Jonker, runnen Sal do Mar nu samen meer dan acht jaar in het centrum van Rhenen. Ze zijn continue bezig met het ontdekken van nieuwe smaken en werken met de mooiste producten om hun bedrijf steeds naar een hoger level te brengen. Hun liefde en passie voor lekker eten en mooie bijpassende wijnen delen ze graag met hun gasten.
Keuze uit een regelmatig wisselend 4-, 5- of 6- gangen menu. Welke uit te breiden zijn met diverse signatuur gerechten.
Graag bij de reservering allergieën en/of dieetwensen aangeven.