Restaurant Week
3-gangen Gault&Millau diner
€ 42,50
Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant Buitenplaats Slangevegt is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.
Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Gault&Millau diner bij restaurant Buitenplaats Slangevegt voor maar € 42,50? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
3-gangen Gault&Millau lunch
€ 42,50
Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?
Restaurant Buitenplaats Slangevegt serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 3-gangen Gault&Millau lunch .
Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Buitenplaats Slangevegt? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 42,50.
Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
3-gangen Gault&Millau diner
€ 42,50
Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant Buitenplaats Slangevegt is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.
Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Gault&Millau diner bij restaurant Buitenplaats Slangevegt voor maar € 42,50? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
3-gangen Gault&Millau lunch
€ 42,50
Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?
Restaurant Buitenplaats Slangevegt serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 3-gangen Gault&Millau lunch .
Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Buitenplaats Slangevegt? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 42,50.
Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEERWat 206 mensen zeggen over Buitenplaats Slangevegt
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten en hele aardige bediening. Doen echt hun best om je een leuke avond te bezorgen.
Slangevecht blijft een aanrader voor een fijne avond
We hadden het all in 5 gangenmenu.
En dat was heerlijk. De porties waren groot, zeker het vleesgerecht, dit was te veel. De kabeljauw was verrukkelijk, net als de kreeftensoep. De koolrabi met falafel was verrassend. De tiramisu met mango was echt wel ander niveau dan van de supermarkt. Haha.
Binnen is het geze...
We hadden het all in 5 gangenmenu.
En dat was heerlijk. De porties waren groot, zeker het vleesgerecht, dit was te veel. De kabeljauw was verrukkelijk, net als de kreeftensoep. De koolrabi met falafel was verrassend. De tiramisu met mango was echt wel ander niveau dan van de supermarkt. Haha.
Binnen is het gezellig. In de serre zaten twee groepen en de akoestiek is daar niet best. Dat was dan ook een minpuntje. Het was lastig elkaar te verstaan.
De bediening was zeer vriendelijk, snel en attent.
Het was weer een geweldige belevenis bij Slangevegt. Het eten was prima en de bediening erg prettig. Aanwezig maar niet overdreven.
Alles was top. Aanrader, maar niet goedkoop
Plattegrond Alle restaurantdeals in Breukelen e.o.
Over Buitenplaats Slangevegt
Keuken: Nederlands
Restaurant Buitenplaats Slangevegt in Breukelen is de ideale ontmoetingsplek waar je in stijl kunt lunchen of dineren aan het water. Het restaurant ligt aan de rustige en prachtige rivier de Vecht.
Het restaurant voert een klassieke kaart met moderne gerechten. Verrassen en laten genieten, dat is hun drijfveer. Het keukenteam wordt aangevoerd door chef-kok Patrick Hooijschuur, en zij combineren creativiteit en innovatie in hun gerechten.