Knife fork icon red
Speciale editie Restaurant Week XXL - Klik hier voor alle aanbevolen toprestaurants - Reserveer snel

Buitenplaats Slangevegt

€ 37,50

3-gangen Rising Star diner

Buitenplaats Slangevegt

8,4 (141 reviews)

3-gangen Rising Star diner € 37,50

Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Rising Star diner
€ 37,50

Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Buitenplaats Slangevegt is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.

Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Rising Star diner bij restaurant Buitenplaats Slangevegt voor maar € 37,50? Reserveer dan nu!

Let op! Wegens de huidige maatregelen is het aantal Restaurant Week tafels beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 141 mensen zeggen over Buitenplaats Slangevegt

8.4
(141 reviews)
Eten
8.6
Service
8.4
Sfeer
8.3
Schrijf een review

5.3 Keuken 9 | Service 2 | Sfeer 5

Wij voelden ons echt als 2e rangs gasten behandeld. Onpraktisch plekje in de hoek. Vele pogingen tot cross-sellen. En kille, gehaaste manier van bediening door vrouwelijke bediende. De mannelijke bediende was een verademing ten opzichte van haar houding. Eten was bijzonder goed. Complimenten voor de keukenbrigade.

Mulder op Gister
Geverifiëerd

"super lekker gegeten"
8.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 7

Gegeten bij Slangevegt gedurende de restaurantweek. Een heerlijk 4 gangenmenu genoten dat zowel qua smaak als opmaak geweldig was. Het wijnarrangement sloot perfect aan bij de gerechten. De bediening was zeer behulpzaam , vriendelijk en gastvrij. Dit in combinatie met het sfeervolle terras aan de Vegt maakt het een echte aanrader om eens te gaan eten bij Slangevegt.

houthakker op 23 september 2020
Geverifiëerd

4.3 Keuken 5 | Service 1 | Sfeer 7

Mijn vriend was lovend over Slangevegt, dus ik dacht laat ik het ook eens proberen. En ja, ook via Restaurantweek gereserveerd, waar ik inmiddels dikke spijt van heb en het ronduit zonde vind van het geld dat is uitgegeven. Allereerst, indien je als restaurant niet hartelijk kunt doen tegen gasten die via Restaurant...

Lees hele review

Mijn vriend was lovend over Slangevegt, dus ik dacht laat ik het ook eens proberen. En ja, ook via Restaurantweek gereserveerd, waar ik inmiddels dikke spijt van heb en het ronduit zonde vind van het geld dat is uitgegeven. Allereerst, indien je als restaurant niet hartelijk kunt doen tegen gasten die via Restaurantweek komen, doe dan niet mee. Je bent niet verplicht om mee te doen.

Na binnenkomst ongeveer 10 - 15 minuten moeten wachten voordat iemand van het personeel ons ook meer aan blik waardig gunde. We kregen wel even snel het menu te horen voor de aperitief. Nadat die was aangekomen duurde het nog even voor er ons gevraagd werd of we Oesters of Pata Negra wilden hebben als voor. Gekozen voor de 'Pata Negra' die '18 maanden gerijpt' is, helaas werd er iets anders op tafel gezet, want dat was echt geen Pata Negra van 18 maanden. Ongeveer 20 minuten na het op eten van het brood en de Pata Negra zou ons het menu worden uitgelegd. Maar dat werd overgeslagen. Het eten was lekker, maar zeker niet speciaal.

Dit is een van de weinige restaurant, mocht het niet de enige zijn, waarvan ik zeg: geen goede keuze dat jullie je hebben aangemeld bij Restaurantweerk. Het brengt niet alleen jullie eigen naam omlaag, maar ook die van Restaurantweek. Overigens was de McDonalds die vlakbij zowel lekkerder en duizendmaal vriendelijker.

Jessica op 21 september 2020
Geverifiëerd

"Perfecte locatie & heerlijk eten"
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Op het terras zitten van Buitenplaats Slangenvegt, met 25 graden, zien hoe de bootjes voorbij varen en het langzaam avond wordt, onder het genot van een fantastisch 4 gangen menu en perfect passende wijnen.... wat wil een mens nog meer?

Caroline van den Bossche op 16 september 2020
Geverifiëerd

"."
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

.

A. op 14 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Breukelen e.o.

Straatweg 40 3621 BN Breukelen

Over Buitenplaats Slangevegt

Restaurant Buitenplaats Slangevegt in Breukelen is de ideale ontmoetingsplek waar je in stijl kunt lunchen of dineren aan het water. Het restaurant ligt aan de rustige en prachtige rivier de Vecht.

Het restaurant voert een klassieke kaart met moderne gerechten. Verrassen en laten genieten, dat is hun drijfveer. Het keukenteam wordt aangevoerd door chef-kok Patrick Hooijschuur, en zij combineren creativiteit en innovatie in hun gerechten.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Breukelen e.o.
C3d948078a

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden